Salta

Salta Trampoliner er det indlysende valg for børnefamilien, som længes efter en trampolin. Salta konstruerer sine produkter baseret på sikkerhed, funktion, kvalitet og er altid af høj standard. At vælge en sikker trampolin er af største vigtighed, når I er ude at lede.
Med sine nyudviklede og forbedrede produkter har Salta opnået en prestigefyldt plads som førende i branchen for trampoliner for børn og familier.
Ønsker I at opleve en helt ny dimension, når der skal hoppes, så skal I teste en Salta trampolin! Hver trampolin er udstyret med bred, tykke sikkerhedsfælge samt et ekstra langt skørt af et slidstærkt materiale. De er desuden udstyrede med slidstærke og kraftige stålrammer, som gør dem solide og holdbare.
En trampolin fra Salta er ikke kun sjov underholdning for børnene, det er også god motion og en let måde at få børnene til at bevæge sig på. At hoppe trampolin er simpelt hen både leg og en form for træning. En trampolin passer også til alle fra helt små børn til voksne, som vil deltage i legen!
(1 af 1 produkter)
(1 / 1)