Praktisk og funktionel Aragosta skaljakke til forårs- og efterårsbrug fra Reimatec®. Jakken er fremstillet af vand- og vindtæt polyester med en god åndbarhed, som gør den ventilerende og giver god komfort, også når barnet får det varmt og sveder. Den aftagelige hætte er foret mes mesh og harn en elastisk kant. Hætten er sikker. Den løsnes automatisk, hvis den hænger fast i noget, når barnet har den på. Aragosta fra Reima har en frontlynlås, der ikke sidder fast på halvvejen, samt tapede sømme for at forhindre fugt i at trænge ind i materialet.

- Vandtæt - vandsøjletryk 5.000 mm
- Åndbarhed: 3.000 g/m2/24h
- Slidstyrke: 5.000 rubs
- Sikker, aftagelig hætte
- Justerbare manchetter
- Lynlås, der ikke sidder fast
- Lynlåslommer
- Tapede sømme

Materiale: 100% polyester

Vaskeråd: vendes på vrangen med lukkede lynlåse og eventuelle velcroremme. Brug et vaskemiddel uden blege- og skyllemidler. Tag jakken ud af maskinen, når programmet afsluttes for at undgå farveændringer. Tørres ved stuetemperatur.
  • Artikelnummer L-0036810-1003
  • Sikkerhed

Levering

Vi bestræber os på, at alle ordrer afsendes inden for én arbejdsdag. 

Bemærk venligst, at din ordre kan blive sendt i forskellige pakker. Når din bestilling er sendt fra vores lager så sender vi en leveringsbekræftelse per mail med trackingnummer. Klik på Linket i leveringsbekræftelsen så bliver du dirigeret til fragt firmaets hjemmeside og kan se den seneste information om din levering.

Vil du vide mere om vores levering? Klik her.

Retur

Vil du vide mere om vores Retur & bytte? Klik her.