Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Lekmer Outlet

Fund på Lekmer! Uanset hvad du leder efter – indretning, legetøj eller tøj – så finder du altid kvalitetsprodukter til markant nedsatte priser i vores outlet. Her findes et stort udbud af prisgunstige varer, som du kan bestille til mellem 20 % og 70 % lavere pris, direkte på nettet.

Altid udsalg hos Lekmer

Da vi er størst inden for legetøj og andre produkter til børn – uanset om man sammenligner med andre netbutikker og traditionelle forretninger – har vi også det største lagerudsalg. Her finder du produkter fra de største og mest populære mærker til priser, der svære at slå.

Se, hvor meget rabat du får på forskellige varer. Vi sænker priserne markant. Ind imellem til halv pris, og ind imellem endnu mere!

Vores fire outlets

For at gøre det nemt for dig at finde rundt i vores outlet og gøre gode fund, har vi delt vores produkter op i fire forskellige kategorier – fire udsalgsbutikker, om du vil. Klik dig videre for at finde det, du leder efter:

Outlet for legetøj: Her finder du alt fra Lego og legetøjsbiler til snowracers, dukkehuse og cykler. Det meste, som vi har i vores almindelige butik, er også repræsenteret i udsalgsafdelingen.

Outlet for babyprodukter: Her finder du det, som behøves for de allermindste. Vi har et stort udbud af billige børneautostole og barnevogne samt andre prisbillige babyprodukter.

Outlet for børnetøj: Vil du købe billigt børnetøj, er vores udsalgsbutik perfekt. Måske behøver det ikke at være årets model af flyverdragt, men det dur måske med sidste års til en bedre pris?

Outlet for indretning til børneværelser: Her finder du alt fra møbler og barnesenge til praktisk opbevaring, lamper og sengetøj. Alt til børneværelset helt enkelt – bare lidt billigere.

Nyhedsbrev med de bedste tilbud

Vores omfangsrige nyhedsbrev er en anden måde at få de bedste tilbud på. Du tilmelder dig nyhedsbrevet øverst på siden og bliver derefter kontaktet, når vi har udsalg ud over det sædvanlige.