Lekmer logo

Kælke, slæder og snowracers til børn i alle aldre

En af de sjoveste og mest populære aktiviteter for børnene er, når der skal køres på kælk ned ad de sneklædte bakker. Når der endelig er sne nok til at kælke, gælder det om at gribe chancen. Man ved nemlig aldrig, hvornår den næste snebyge kommer, så sørg for, at kælken står klar i garagen. En børnekælk bør være særligt tilpasset, så børnene kan opnå en sikker kørsel. Hos Lekmer.dk finder du kælke i en lang række designs.

Se dér oppe på bakken! Det er super sjovt at kælke, hvilket i høj grad skyldes den høje fart, der giver lidt af et adrenalinkick i hverdagen. Har du et særdeles modigt barn, der ikke kan få nok af den høje fart, er en Stiga snowracer et fremragende valg. Den er let at trække op ad bakken, ligesom den har et velgennemtænkt og smart design. Selv de mindste børn kan få glæde af vinterudflugterne - vælg blot en tilpasset slæde med en sikker træksnor og en varm hynde, der gør det nemt at trække barnet hen over sneen. Hos Lekmer.dk finder du både kælke, slæder og snowracers til børn i alle aldre.

Mange børn elsker at afprøve nye tricks på deres nye snowracers. Når du står og skal finde den rigtige model til barnet, kan du f.eks. vælge en med twin-tip ski, der gør det nemmere at lave tricks, køre over et bump og få den optimale styring. Eller måske vælger du kælken, der er udformet som en populær figur fra TV og film. At suse ned over bakkerne sammen med favoritfiguren gør oplevelsen endnu mere sjov. Husk at tilkøbe sikkerhedsudstyr, så dit barn er godt beskyttet. En hjelm er et must til kælkebakken.

Leder du efter en sikker kælk med rat. Her hos Lekmer.dk forhandler vi mange forskellige kælke, der passer til børn i alle aldre. Kør sikkert på kælkebakken med en kælk fra Lekmer!