Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Vinterleg

Vinterleg handler om at køre eller glide af sted, gerne i høj hastighed. Der findes nok ikke noget, der er sjovere en at skovle en snebunke sammen, lave et bump, for derefter at glide henover med en snowracer. Men for at det skal blive vellykket kræves kvalitetsprodukter, der holder. Dem finder du her.

Vi har et stort udvalg af vinterlegetøj. Når den første sne daler og der bliver tomt på hylderne i legetøjsbutikken, kan du altid komme til os, bestille og få leveret produkterne hjem til dig.

Snowracers

Når du skal købe en snowracer, bør du vælge originalen. Stiga har produceret snowracers i årevis, og vi ved, at de holder og er af så høj kvalitet, at de kan gå i arv. Og skulle noget ske med en lille del, som f.eks. en styrefjeder eller skruen på en mede, så kan du bestille reservedele herfra.

På Lekmer finder du forskellige typer af snowracers fra Stiga – fra Curve King, der er prof-modellen til Snowrunner, der bedst egner sig til mindre børn.

Rumpelapper og kælke

Vi tilbyder ligeledes et stort udvalg af kælke og slæder. Små kælke med høj rygstøtte, der egner sig til børn fra et-års alderen; både til at trække og køre ned ad bakker med.

Til de ældre børn har vi større, hurtigere kælke samt ”gliders”, som man enten kan ligge eller sidde på. Men husk, at dette er hurtige sager. Vi har også ”tallerkener”, som er en rigtig gammel klassiker og rumpelapper fra Stiga af høj kvalitet.

Sikkerhed i højsædet

Når det går ned ad bakken, udsætter man sig for en vis risiko – sådan er det bare. For, som forældre, at føle sig sikker, bør man derfor købe en god, godkendt hjelm.

Vi har Stiga-hjelme, der blot koster nogle hundredelapper. En billig pris for sikkerheden, når det går nedad bakken.

41 produkter
41 produkter