Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Vandleg og UV-beskyttelse

Vand er en af de simpleste ting, der kan gøre børn glade. Det er næsten for let. Tænd for sprinkleren, fyld en pool eller gå ned til stranden og du vil med garanti have børn, der løber rundt og plasker. Problemet kan snarere være det omvendte; nemlig at få dem til at blive trætte og have lyst til at stoppe legen.

Her på Lekmer finder du et stort udvalg af vandlegetøj. Alt, hvad du kan tænke dig at få brug for, når sommeren kommer.

Vandleg i haven

Man behøver ikke forlade hjemmet for sjov vandleg. Se på vore baljer og oppustelige pools – de strækker langt, når man vil have det sjovt hjemme. Hæld vand i, kast nogle spande og skovle efter og legen giver sig selv.

Du finder også et stort udvalg af badehåndklæder og badekåber, man kan hygge sig med, når legen er forbi.

Leg på stranden

Når I er på stranden kan det, specielt for de lidt større børn, der bader mere på egen hånd, være sjovt med snorkel og svømmebriller. Det giver dem mulighed for at udforske vandet og det liv, der er i det. For en f.eks. 11-12-årig er der nok ikke noget, der er mere sjovt.

Til dem, der endnu ikke svømmer på egen hånd, har vi en lang række flydehjælpemiler som f.eks. svømmevinger, der giver de mindre børn en sjov ”svømmeoplevelse” og muligheden for at føle sig store.

Men husk: Hvad enten I er i haven eller på stranden, så kan solen være stærk. Og er det midt på sommeren og midt på dagen, kan solen tage hårdt fat på bare en halv time. Er barnet heller ikke vant til at være i solen, er det vigtigt at beskytte det med cremer eller – endnu bedre – tøj!

Se på vores udvalg af godkendt UV-beklædning. Tøj, der vil få dig til at slappe af og vide, at barnet ikke bliver forbrændt og kan nyde vandlegen.

83 produkter
83 produkter