Lekmer logo

Baby Dan, Opbevaringskurv til badekar

0 (0) Anmeld
Baby Dan, Opbevaringskurv til badekar Baby Dan, Opbevaringskurv til badekar
249 kr
(Vejl. pris 249 kr)

Du kan overvåge produktet ved at fylde i din e-mail adresse nedenfor. Så får du en e-mail når du kan bestille produktet igen.

Udsolgt.
Visa butikslager

Baby Dans opbevaringskurv til badekarret sættes let på badekarret. Praktisk og enkel til opbevaring af badelegetøj, badeskum og sæbe.... Vis produktinformation

Baby Dans opbevaringskurv til badekarret sættes let på badekarret. Praktisk og enkel til opbevaring af badelegetøj, badeskum og sæbe.
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Produktbeskrivelse

Baby Dans opbevaringskurv til badekarret sættes let på badekarret. Praktisk og enkel til opbevaring af badelegetøj, badeskum og sæbe.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
Baby Dan

Artikelnummer:
5000811-0000

Tags:
Badekarsleg, 0-3 år, 201 - 300

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

Baby Dan Vis alle produkter

Her på Lekmer.dk ved vi, at sikkerhed og tryghed er af største betydning for børnefamilier. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af sikkerhedsudstyr fra den familieejede virksomhed Baby Dan. Baby Dan er et af verdens førende varemærker indenfor sikkerhed til børn. Til børnesikring af hjemmet har vi blandt andet stilrene gitre, der beskytter mod trapper og ildsteder. At børnesikre sin bolig er lidt af et projekt, men med Baby Dans sikkerhedsudstyr, kan det gøres hurtigt og enkelt. Efter hjemkomsten fra barselsgangen, sover I muligvis sammen eller babyen skal måske have sin egen tremmeseng, som du kan finde her. At have en kravlegård i stuen er guld værd, når barnet bliver lidt større. Så kan barnet selv lege på sikker afstand af kæledyr, ildsteder og andre potentielle farer. For at øge sikkerheden yderligere, anbefaler vi installering af et gitter til trapper og pejse. Vi har også komfursikkerhed, der kan holde små, nysgerrige fingre på tryg afstand af varme kogeplader. Børn er naturligt nysgerrige. Hjemmet er ikke altid helt sikkert, når det gælder stikkontakter, skarpe kanter, trapper med mere. Køb Baby Dan til sikring af hjemmet og lad dit barn udforske jeres bolig i egen takt. Baby Dan kravlegårde og Baby Dan komfursikkerhed er to optimale produkter til beskyttelse af børn i hjemmet. Hos Lekmer er vi stolte over at kunne tilbyde Baby Dans produkter online. Den danske, sikkerhedsfokuserende og familieejede virksomhed Baby Dan grundlagdes i 1947, og man lægger stor vægt på opfindsomhed, tryghed og ansvar. Firmaet arbejder løbende på udvikling af nye produkter, der kan holde dit barn i sikker afstand af risikoområder. I deres fabrik i Danmark produceres blandt andet verdens bedste sikkerhedsgitter. Andet sikkerhedsudstyr, der indgår i sortimentet, er blandt andet hjørnebeskyttere, komfursikring, tremmesenge, ammepuder, køleskabslåse og mange andre ting. Alt for at beskytte børn og gøre hverdagen mere enkel for forældre i hele verden. Baby Dan har vundet flere forskellige priser og modtaget mange udmærkelser for deres produkter, både nationalt og internationalt.