Lekmer logo

iPlay, Legetunnel, 48 x 180 cm

0 (0) Anmeld
iPlay, Legetunnel, 48 x 180 cm iPlay, Legetunnel, 48 x 180 cm
129 kr
(Vejl. pris 179 kr)

Du kan overvåge produktet ved at fylde i din e-mail adresse nedenfor. Så får du en e-mail når du kan bestille produktet igen.

Udsolgt.
Visa butikslager

Farverig pop-up legetunnel, der egner sig til aktiv leg. Tunnellen er både let at slå op og pakke sammen, og det kan gøres om og om igen. Mål Længde 180 cm Diameter: 48 cm... Vis produktinformation

Farverig pop-up legetunnel, der egner sig til aktiv leg. Tunnellen er både let at slå op og pakke sammen, og det kan gøres om og om igen.

Mål
Længde 180 cm
Diameter: 48 cm
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Produktbeskrivelse

Farverig pop-up legetunnel, der egner sig til aktiv leg. Tunnellen er både let at slå op og pakke sammen, og det kan gøres om og om igen.

Mål
Længde 180 cm
Diameter: 48 cm

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
iPLAY

Artikelnummer:
7002582-0000

Tags:
Telt & tunnel, 3-7 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

iPLAY Vis alle produkter

Her på Lekmer.dk finder du et udvalg af produkter fra iPlay. iPlays populære legetelte og legetunneller finder du her! Hvis du leder efter sjovt legetøj, der både kan anvendes uden- og indendørs, er du kommet til det rigtige sted. Det er både sjovt for børn og voksne at være ude i det fri - i haven, baggården eller parken. Slå et sjovt legetelt op et tørt sted i haven, så børnene kan få deres eget lille kongerige. Eller hvorfor ikke sætte det i børneværelset, hvor børnene kan lege hele året. Et legetelt er også meget hyggeligt at krybe ind i og ligge og hvile. Læg nogle puder og tæpper ind i teltet, og I får et rigtigt hyggeligt sted, hvor børnene kan lege. Et legetelt kan også være et fint alternativ til en parasol, hvor børnene kan komme ind i skyggen, når det er varmt og solen skinner. Her på Lekmer.dk finder du legetunneller, bolde til et helt boldhav og telte i alle mulige former og farver. Vælg og vrag blandt iPlays sjove og underholdende sortiment. At handle online på Lekmer er både enkelt og smidigt! iPlay blev grundlagt i 2002 og har siden da etableret sig i hele verden med deres legetelte, pop-up telte, bolde og strandtelte.