Lekmer logo

iPlay, Legetelt, Riddere

0 (0) Anmeld
iPlay, Legetelt, Riddere iPlay, Legetelt, Riddere
199 kr

Sjovt pop-up telt med ridder-tema. Egner sig helt perfekt til fantasifuld leg. Teltet er både let at slå op og tage ned, og det kan gøes om og om igen. Mål: 105 x 105 x 125... Vis produktinformation

Sjovt pop-up telt med ridder-tema. Egner sig helt perfekt til fantasifuld leg. Teltet er både let at slå op og tage ned, og det kan gøes om og om igen.

Mål: 105 x 105 x 125
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Andre lekmer-kunder var også interesserede i

Produktbeskrivelse

Sjovt pop-up telt med ridder-tema. Egner sig helt perfekt til fantasifuld leg. Teltet er både let at slå op og tage ned, og det kan gøes om og om igen.

Mål: 105 x 105 x 125

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
iPLAY

Artikelnummer:
7002578-0000

Tags:
Telt & tunnel, 3-7 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

iPLAY Vis alle produkter

Her på Lekmer.dk finder du et udvalg af produkter fra iPlay. iPlays populære legetelte og legetunneller finder du her! Hvis du leder efter sjovt legetøj, der både kan anvendes uden- og indendørs, er du kommet til det rigtige sted. Det er både sjovt for børn og voksne at være ude i det fri - i haven, baggården eller parken. Slå et sjovt legetelt op et tørt sted i haven, så børnene kan få deres eget lille kongerige. Eller hvorfor ikke sætte det i børneværelset, hvor børnene kan lege hele året. Et legetelt er også meget hyggeligt at krybe ind i og ligge og hvile. Læg nogle puder og tæpper ind i teltet, og I får et rigtigt hyggeligt sted, hvor børnene kan lege. Et legetelt kan også være et fint alternativ til en parasol, hvor børnene kan komme ind i skyggen, når det er varmt og solen skinner. Her på Lekmer.dk finder du legetunneller, bolde til et helt boldhav og telte i alle mulige former og farver. Vælg og vrag blandt iPlays sjove og underholdende sortiment. At handle online på Lekmer er både enkelt og smidigt! iPlay blev grundlagt i 2002 og har siden da etableret sig i hele verden med deres legetelte, pop-up telte, bolde og strandtelte.