Lekmer logo

Fantasifuld leg med telte og tunneler

Tag afsted på et magisk eventyr med hele familien! Nu kan både store og små teste campinglivet i haven eller i selve hjemmet. Eftersom der er et stort udvalg af børnetelte, behøver man ikke at være en erfaren campist for at sætte gang i projektet, for det er nu nemt for alle at sætte teltet op. Vi har alt fra det hyggelige tipitelt til sjove legetuneller.

Der er få ting så givende som dét at kunne tackle udfordringerne. Hvilken aktivitet passer meget bedre end at slå et telt op i haven og skabe den perfekte forudsætning for en minderig grillaften? Hos Lekmer.dk kan du købe telte til børnene, som kan placeres i haven, eller et simpelt legetelt til deres mange eventyr. Disse fås i forskellige størrelser og udformninger, såsom vores Pippi Langstrømpe-telte designet som den gule villa. Hvis du foretrækker at holde aktiviteterne indendørs, men stadig ønsker, at børnene skal have noget særligt at lege med, kan vi varmt anbefale en legetunnel, som både er sikker og sjov at kravle igennem. Uanset hvad du vælger til børnene, håber vi, at du finder det helt rigtige til jeres behov.

Hos Lekmer.dk tror vi på, ​​at en af ​​de mest underholdende ting er at tilbringe tid sammen og have det sjovt. Det klassiske telt til en overnatning er en god løsning, når legen skal sættes i gang, og der skal fortælles fantasifulde historier. Det bliver pludselig noget anderledes i stedet for bare at sove i en helt almindelig seng, så lad gerne børnene "campere" indendørs. Vi tilbyder et bredt udvalg af super spændende teltfigurer i form af slotte, indiske hytter og andre sjove ting. Disse fås i forskellige størrelser og med varierende funktioner til de mange alderstrin. For eksempel har vi en række farverige legetelte, så du kan være sikker på, at børnene leger med stil.

Det er sjovt at lege med vennerne. Hvorfor ikke købe børneteltet her hos os? Vi har en bred vifte af kvalitetsvarer, heriblandt billige børnetelte - velkommen til Lekmer.dk.

22 produkter
22 produkter