Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Udendørs leg

Mange voksne ønsker at se sine børn lege udenfor noget oftere – i haven, gården eller i parken. Fornemmelsen af, at udendørs aktiviteter tager for megen tid og opmærksom ligger i baghovedet. Men hvad gør man? Det er nok ikke tilstrækkeligt, at komme med et opgivende suk og sige ”gå ud og leg” eller at sige, ”da jeg var barn legede alle kvarterets unger udenfor efter skoletid”.

At forklare, at det er dejligt, at være ude eller hvordan det var før i tiden er ikke argumenter, der bider sig fast på dagens børn. Det man kan gøre er, at tilbyde aktiviteter, som giver børnene lyst til at lege udendørs. Ting, der stimulerer til aktivitet og bevægelse og hvor man kan få sig en portion af den så eftertragtede friske luft.

Her vil vi præsentere nogle produkter, der stimulerer til udendørs leg. Alt kan bestilles direkte på nettet og blive leveret til dig.

Bolde

Der er legetøj, der er så enkelt, at det aldrig går af mode. Bolden ligger måske øverst på denne liste. Og tænker man efter, så bliver man vel aldrig – uanset hvor gammel man er – træt af at lege med bolde eller at se på TV, når velbetalte fodboldspillere gør det. Her finder du:

Hoppebolde: Når børn har lært at gå og løbe vil de gerne have nye udfordringer. Og så er hoppebolden perfekt. Her har vi varianter med motiver med Barbapappa, Spiderman og Biler, som børnene kan hoppe rundt med.

Fodbolde: Vi har et stort udvalg af fodbolde, der tåler vind og vejr. Køb en bold med motiv fra det seneste mesterskab, barnets yndlingsfigur eller ”det bedste hold” – Arsenal, Chelsea, Barcelona eller hvem det nu måtte dreje sig om.

Plastbolde: Her er udvalget enormt. Vælg selv størrelse og motiv – du kan få det hele her. For eksempel finder du Toy Story-, Smølfe- og Hello Kitty-bolde. Måske vil du købe en bold, der ligner en fodbold og træne den næste Ibrahimovic.

Springbolde: Børn elsker at lege med dem, mens de vokser værner om indretningen. Springboldenes utilregnelige natur gør dem fantastisk sjove at lege med – men de anvendes nok med størst fordel udendørs.

Hoppe, springe, kravle og løbe

Den er blevet et mere almindeligt syn – trampolinen i haven. Måske er den ikke verdens smukkeste havetilbehør, men på den anden side, så elsker børnene deres trampolin, og hvorfor ikke lade dem få en?

Vi har sikre, kvalitetstrampoliner, som du bestiller online og får leveret derhjemme.

Andet legetøj, der kan aktivere børnene, er sjippetov og twisters. For nogle få ti-kroner får du et legetøj, der holder længe og giver forhøjet puls. Når du som voksen er med i legen, vil du forstå hvor anstrengende og sjovt det er, at hoppe i sjippetov.

Desuden har vi – måske til de lidt mindre børn – et udvalg af telte og tunneler, hvormed de kan bygge deres egen verden at more sig i. Tag et kig her på siden og du vil finde meget godt legetøj til udendørs leg.

108 produkter
108 produkter