Lekmer logo

Sands Alive, Castle

0 (0) Anmeld
229 kr
(Vejl. pris 299 kr)

Du kan overvåge produktet ved at fylde i din e-mail adresse nedenfor. Så får du en e-mail når du kan bestille produktet igen.

Udsolgt.
Visa butikslager

Sands Alive er 'levende' sand til kreativ leg. Sand, som du kan skabe figurer, skulpturer og mønstre med. Indeholder kun naturlige stoffer og er blødt og let at forme. Inkl. 900 gram sand samt værktøj og tilbehør. Fra 4 år. - Anti... Vis produktinformation

Sands Alive er 'levende' sand til kreativ leg. Sand, som du kan skabe figurer, skulpturer og mønstre med. Indeholder kun naturlige stoffer og er blødt og let at forme. Inkl. 900 gram sand samt værktøj og tilbehør. Fra 4 år.

- Antibakteriel
- Klatter ikke
- Udtørrer ikke
- Sidder ikke fast i tæppet og afsætter ikke pletter
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Passar till

Andre lekmer-kunder var også interesserede i

Produktbeskrivelse

Sands Alive er 'levende' sand til kreativ leg. Sand, som du kan skabe figurer, skulpturer og mønstre med. Indeholder kun naturlige stoffer og er blødt og let at forme. Inkl. 900 gram sand samt værktøj og tilbehør. Fra 4 år.

- Antibakteriel
- Klatter ikke
- Udtørrer ikke
- Sidder ikke fast i tæppet og afsætter ikke pletter

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
Sands Alive

Artikelnummer:
8067958-0000

Tags:
Modellervoks, 4-10 år, 201 - 300

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

Sands Alive Vis alle produkter

Byg med Sands Alive og se, hvordan fantasien vækkes til live! At lege med Sands Alive er en lærerig oplevelse for kreative børn i alderen fra tre. Det er en spændende og fascinerende leg, som trækker både unge og gamle med. Sandet er ikke-fedtet og består udelukkende af naturlige og økologiske ingredienser, der aldrig kan tørre ud, og derfor kan bruges igen og igen. Vælg imellem forskellige modeller, her findes alt fra fra selvlysende sand til alle tænkelige figurer og former. Lad børnenes nysgerrighed være deres guide, mens de leger med det bløde, formbare sand. Sands Alive har et stort udvalg af tilbehør med skovle, former, skiver og møller. Her findes noget for alle børn. Udforsk de mange spændende farver blandt det lærerige udstyr. Det unikke sand er så blødt og glat, at selv de voksne ikke kan holde sig væk! Dette produkt er perfekt til både leg på egen hånd som samarbejde i grupper. Børn kan lege i timevis med sandet og alt det tilbehør, der tilbydes. Dette produkt går aldrig af mode og kommer stadig med spændende nye former at opdage. Sands Alive er et perfekt redskab til børn, der gør det nemt at skabe fantasifulde figurer, slotte, former og mønstre uden rod. Det glatte sand er superblødt og let at arbejde med. Bedst af alt; det efterlader ingen pletter og er lavet udelukkende af naturlige stoffer. Som forælder kan du med lethed rydde sandet op fra tøj og møbler. Med alle de spændende sæt kan du skabe alt fra byer til jungler med de forskellige sæt. Børn kan lave deres egne fantasiverdener. Med Sands Alive modeller er det som at have en sandkasse inde, men endnu bedre, fordi du kan lege med det hele året! Sands Alive har vundet mange prestigefyldte priser rundt om i verden. Oplev det levende sand sammen med os på Lekmer.se.