Lekmer logo

Modellervoks

Vil du give dit barn noget rigtig fint? Modellervoks er en populær gave til mange børn uanset alder. Sæt dig ned med dit barn og find et sjovt sæt med modellervoks her på Lekmer.dk. Måske kan I lave nogle små figurer i fællesskab? Hos os finder du alt det, som en småbørnsfamilie får brug for til hverdagslivet samt spas i ferierne.

Inden for kategorien modellervoks er Play-Doh nok det mest kendte mærke. Ideen er enkel og genial - det er en fast klump af blød, farveglad modellervoks, som kan formes i takt med, at fantasien får frit spil. Hvad med at lave din egen mand, et lille hus eller måske en kat? I vores sortiment finder du både små pakker med modellervoks og store sæt, som du næsten kan lave en hel by af. Noget af leret har endda specialeffekter, hvilket eksempelvis gælder for Sands Alive, hvor materialet lyser i mørke. Familien, som har flere små modellervoksentusiaster derhjemme, kan med fordel investere i en stor bunke modellervoks, så man ved, at man har nok til lang tid fremover.

Småbørn elsker at opdage og undersøge ting og sager, det ved alle småbørnsforældre. Invitér dit barn indenfor i den store, klumpede verden af modellervoks, og så ved du, at dit barn altid har noget sjovt at klemme og mærke på. Udover at det træner finmotorikken i fingrene, er det også en smart måde at opmuntre kreativiteten på hos de små. Sæt dig ned og leg med modellervoks sammen med dit barn, så fantasien finder nye horisonter. Her på Lekmer.dk har vi modellervoks i forskellige varianter, og fælles for alle produkterne er, at de er helt giftfrie.

Hos Lekmer.dk har vi masser af modellervoks i webshoppen, fordi vi ved, hvor stort behovet for modellervoks er i småbørnsfamilierne. Shop nemt og billigt hos os, vi har noget for alle familier!

27 produkter
27 produkter