Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Sportsartikler til børn og ungdom

Idræt er for mange børn favoritlegen. Besøg en hvilken som helst skole og se gruppen af børn, der ligner en flok elefanter styrte ud i skolegården, når frikvarteret starter. Og når det er tid til, at gå ind igen, har ingen rigtig lyst til at forlade hockey-, basket- eller fodboldbanen.

Så hvorfor ikke samles om sport efter skoletid samt i weekends? Her har vi alle artikler, der gør det muligt.

Sport for børn – Alt tilbehør

Lad os begynde med verdens største sport – fodbold. Hvis du vil lave baggården om til Camp Nou, kan du bestille fodboldmål, fodbolde og faktisk også en hel, oppustelig fodboldbane. Vi har også bolde med motiv fra hold som Chelsea og Arsenal.

Til den lille basket-spiller har vi net og bolde, så gaden eller indkørslen til garagen kan laves om til en basket-bane.

Den mest populære sport, når det drejer sig om spil på gaden, er nok hockey. En fordel er, at det er let at sætte et par mål op, bøje sit stavblad og køre sine modstandere op i en krog. Når der kommer en bil, flytter man blot målet for efter et par sekunder, at kunne spille videre.

Øvrige idrætsartikler

Leder du efter tilbehør til en anden sport, er chancen stor for, at du finder det her. Vi har et stort udvalg til ketcher-sport og bordtennis. Vi har også net, borde og baner. Du kan også bestille boomeranger, frisbees og volley-bolde.

Ja, kort og godt: Lekmer har alt indenfor sport til børn.

87 produkter
87 produkter