Lekmer logo

Stiga, Movon 85, Stav, Venstre

0 (0) Anmeld
Stiga, Movon 85, Stav, Venstre Stiga, Movon 85, Stav, Venstre
179 kr
(Vejl. pris 179 kr)

Du kan overvåge produktet ved at fylde i din e-mail adresse nedenfor. Så får du en e-mail når du kan bestille produktet igen.

Udsolgt.
Visa butikslager

Floorball stav Movon i grøn udgave fra Stiga. Egner sig til både inden- og udendørs spil. Staven har et kompositskaft, flex 28. Bladet er udviklet til nøjagtige afleveringer og hårde målskud. Godkendt af IFF (International Floorba... Vis produktinformation

Floorball stav Movon i grøn udgave fra Stiga. Egner sig til både inden- og udendørs spil. Staven har et kompositskaft, flex 28. Bladet er udviklet til nøjagtige afleveringer og hårde målskud. Godkendt af IFF (International Floorball Federation). Skaft: 85 cm.
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Produktbeskrivelse

Floorball stav Movon i grøn udgave fra Stiga. Egner sig til både inden- og udendørs spil. Staven har et kompositskaft, flex 28. Bladet er udviklet til nøjagtige afleveringer og hårde målskud. Godkendt af IFF (International Floorball Federation). Skaft: 85 cm.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
STIGA

Artikelnummer:
7000793-0000

Tags:
Hockey, 12-14 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

STIGA Vis alle produkter

Den svenske virksomhed Stiga blev i 1934 grundlagt af Stig Hjelmquist. I sportens verden er Stiga først og fremmest kendt for bordtennisborde og bordtennisudstyr. Firmaet er flere gange blevet valgt som sponsor indenfor verdensmesterskaberne i bordtennis. Udover bordtennisudstyr byder Stiga på et bredt udvalg af udstyr og tilbehør til idrætsudøvende børn og børneaktiviteter - eksempelvis Stiga Snowracer, kælke, ski til børn, mini-ski, floorball stave, hockey- og bordhockey-spil (Play Off Hockey) og andre sportsprodukter.

Når det gælder vinterleg og vinterlegetøj til børn, er der kun få, der kan slå Stigas klassiske sortiment til leg i højt tempo. Udvalget til børneaktiviteter har også udviklet sig yderligere, og i dag tilbyder Stiga ligeledes balancecykler, der er den perfekte begyndercykel uden pedaler, samt de næsten klassiske løbehjul og andre former for sportstilbehør. Hos os på Lekmer finder du et bredt udvalg af ski, balancecykler, idrætsudstyr og - ikke mindst - den populære snowracer, der i dag ofte kaldes Stiga Bob. "Boben" er et populært snelegetøj, som mange børn oplever sine første sneeventyr på. Med sit optimale design er den blevet til et produkt, som mange andre firmaer har efterlignet design- og funktionsmæssigt.

På Lekmer findes et stort sportsudvalg fra Stiga, inklusive reservedele til snowracers, hockeyspil og meget andet til aktive børn.