Lekmer logo

Disney Princess, Cinderella, Walkie Talkie

0 (0) Anmeld
Disney Princess, Cinderella, Walkie Talkie Disney Princess, Cinderella, Walkie Talkie
249 kr

Med dette søde walkie talkie sæt med Aurora fra Disneyfilmen Askepot, kan du tale med en ven, der står flere meter væk! Med holderen kan Askepot Walkie Talkien let fastgøres i et bælte. Kræver et styk 9V-batteri (medfølger ikke).... Vis produktinformation

Med dette søde walkie talkie sæt med Aurora fra Disneyfilmen Askepot, kan du tale med en ven, der står flere meter væk! Med holderen kan Askepot Walkie Talkien let fastgøres i et bælte.

Kræver et styk 9V-batteri (medfølger ikke).
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Produktbeskrivelse

Med dette søde walkie talkie sæt med Aurora fra Disneyfilmen Askepot, kan du tale med en ven, der står flere meter væk! Med holderen kan Askepot Walkie Talkien let fastgøres i et bælte.

Kræver et styk 9V-batteri (medfølger ikke).

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
Disney Princess

Artikelnummer:
30077

Tags:
Actionleg, 3-6 år, 201 - 300

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

Disney Princess Vis alle produkter

Som Disney Princess forhandler er Lekmer meget stolt over at kunne tilbyde et hav af børneprodukter med fine prinsessemotiver på. I Disneys sortiment finder du legetøj, som passer til børn, der elsker at lægge puslespil, cykle og at klæde sig rigtigt fint på til festlige lejligheder. Blandt mærkets udvalg af Disney Princess findes meget fint legetøj med karakterer fra populære Disney-film. Til dine børn, der elsker Disneys prinsesser og alt, der er lyserødt eller lilla, tilbyder Disney masser af farvestrålende tøj og møbler, der vil pifte værelset op. Er filmen Sofia den Første, der er storfavoritten, så kan vi blandt andet anbefale glinsende sko og tiaraer med Sofia-motiv. Trænger sengen til en udskiftning, har Disney flere forskellige modeller i sit sortiment. Senge, der passer til børn op til 7-års alderen. I drømmenes rosaglitrende verden passer Disney Princess til legesyge børn, der elsker at klæde sig ud og have det sjovt. Skab et fantasifuldt legemiljø ved at give børneværelset et løft med en ny Disney Princess sofa eller en moderne Disney Princess seng. Synes børnene, at væggene er for kedelige? Så kan du købe vægdekorationer med prinsesser, der kan live dem op. Køb Disney Princess her på Lekmer.dk, hvor vi har alt fra fine dukker med populære prinsesse-motiver til moderne indretningsdetaljer, som kan pifte et trist børneværelse op. Har dine børn for vane at rode ind imellem? Med Disneys fine reoler, kurve og kasser bliver oprydning til en sjov leg, og børnene kan holde orden på deres værelser. Disney Princess er den del af Disney, der står for en stor del af børns fantasifulde og udviklende opvækst. Disney skaber både kreative og muntre stunder for dine børn, der kan nyde det hele, og hos os finder I noget, der passer til alle.