Lekmer logo

Skylanders, Superchargers, Vehicle, W2, Stealth Stinger

0 (0) Anmeld
Skylanders, Superchargers, Vehicle, W2, Stealth Stinger Skylanders, Superchargers, Vehicle, W2, Stealth Stinger
149 kr
(Vejl. pris 149 kr)

Du kan overvåge produktet ved at fylde i din e-mail adresse nedenfor. Så får du en e-mail når du kan bestille produktet igen.

Udsolgt.
Visa butikslager

Spark eventyret i gang med Skylanders Superteam Superchargeres og køretøjet Stealth Stinger! Flyv hurtigt gennem luften i den bevæbnede Stealth Stinger og kæmp mod Kaos for at redde Skylands!... Vis produktinformation

Spark eventyret i gang med Skylanders Superteam Superchargeres og køretøjet Stealth Stinger! Flyv hurtigt gennem luften i den bevæbnede Stealth Stinger og kæmp mod Kaos for at redde Skylands!
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Findes også i disse varianter

Produktbeskrivelse

Spark eventyret i gang med Skylanders Superteam Superchargeres og køretøjet Stealth Stinger! Flyv hurtigt gennem luften i den bevæbnede Stealth Stinger og kæmp mod Kaos for at redde Skylands!

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
Skylanders

Artikelnummer:
6333206/87559EU

Tags:
Skylanders, 4-14 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

Skylanders Vis alle produkter

Skylanders er ikke bare legetøj - det er legetøj med hjerner! For mange tusinde år siden udkæmpede jætterne episke kampe i Skylands, men blev forvist til jorden. Nu er en ny trussel dukket op, og det er tid til at vække dem til live, så de sammen med Skylanders kan overvinde portal-mesteren, den onde KAOS.

Skylanders-figurerne åbner selv op for deres egne, heroiske styrker og de husker alle spillets oplevelser, så du kan spille med dem på og på tværs af alle store spilkonsoler. Du vælger selv, hvilken af de mere end 30 forskellige Skylanders du vil kæmpe med, ved at placere den på Portal of Power. Hos os på Lekmer.dk finder du legetøj fra Skylanders.