Lekmer logo

Spil for mindre børn

På denne side finder du et bredt udvalg af børnespil fra mange kendte leverandører som f.eks. Alga og Kärnan, for blot at nævne et par stykker. Børn har ofte nogle yndlingskarakterer, så hvorfor ikke vælge et spil med svenske Bamse eller Pippi Langstrømpe - eller måske hovedkarakteren Lynet McQueen fra filmen Biler. Med garanti populært!

Klassikere som Lotto, Kriblekryds og Fire på række er populære spil for børn, og de fleste forældre har sikkert også spillet dem, da de var børn. Sikre kort, der falder i de flestes smag. At spille spil med børnene er en god måde at lære dem nye ting på. At følge regler, vente på at det bliver ens tur, tælle og lære alfabetet. At lære, at være en sporty vinder er mindst lige så vigtigt, som at være en god taber.

Børnespillene du finder hos Lekmer.dk har forskellige sværhedsgrader og tager forskellig tid at spille, hvilket betyder, at der altid er tid og god grund til at spille med børnene. Det behøver ikke være dårligt vejr for at spillene skal tages frem. Hvorfor ikke slukke for fjernsynet og tage en spilleaften, når der skal fredagshygges?

41 produkter
41 produkter