Lekmer logo

Puslespil til børn

Under denne kategori kan du finde børnepuslespil og gulvpuslespil. Vi har puslespil til alle aldersgrupper, puslespil med farverige og sjove motiver, alt fra bondegårde til galakser. Alle vore puslespil er fint udskårne og tilpasset forskellige aldre. Vi har knoppuslespil til de allermindste og almindeligt formede puslespil til de lidt ældre, alt til dækning af nuværende og kommende puslespils-behov.

Vi tilbyder en stor variation af børnepuslespil i forskellige størrelser og af varierende sværhedsgrad. Puslespil af træ og plastik fra producenter som Melissa & Doug, Micki og Disney Frozen. Vore produkter, som passer til alle, omfatter alt fra store gulvpuslespil og enkle puslespil med knopper til små børn, og til de lidt mere avancerede og udfordrende figurformede puslespil med fine motiver til det noget større børn. Vore populære puslespil med store brikker er af højeste kvalitet og bliver straks en succes hos de små. Alle vore børnespil er naturligvis kvalitetssikrede og uden helt små dele og giftig plast, for at legen kan blive så underholdende og tryg som muligt.

At lægge et puslespil er en god måde for børn i alle aldre, at træne deres logiske sans og øje-til-hånd koordination. Alle vore puslespil er fremstillede med pædagogik for øje, så I kan kombinere leg og indlæring med alt fra terning-puslespil med forskellige figurer og store puslespil med flotte motiver. Lad barnet selv stå for en del af indretningen af børneværelset med en puslemåtte eller sæt jer ned og læg et Bamsepuslespil sammen, så barnet kan få kendskab til Bamse og hans venner. Her på Lekmer gør vi kun brug af kendte og seriøse producenter, for jeres og jeres børns skyld.

Hos os kan du regne med en hurtig og sikker leverance af puslespil for børn. Vi ønsker at gøre det så smidigt som muligt for vore kunder. Så, køb jeres børnepuslespil online på Lekmer.dk!

70 produkter
70 produkter