Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Spil og puslespil

Spil egner sig til alle – store, små og hele familier. Det er noget man kan samles om, og på en underholdende måde kan man spille mod hinanden. Spil er desuden – ganske ofte – lærerige for børn. De små lærer noget om form og farve og de lidt større om bogstaver, tal og regning. Og de endnu ældre lærer mere komplicerede koncepter via spillets regler.

Uanset alder, kan du finde spil, der passer og vi anbefaler, at du ser dig omkring i vores online butik for at finde noget, der passer jer. Vi lover, at du får noget hjem, som ikke bare børnene vil synes om, men også du selv.

Lad os præsentere lidt af vort udvalg.

Familie- og selskabsspil

I denne kategori finder du klassikere blandet med nye spiludgaver. Her findes Alfabet (Scrabble), der faktisk kan spilles på andet en på mobiltelefonen, Matador og Trivial Pursuit side om side med Star Wars-spil, Twister og Vender alle i Kina på Hovedet?

Vi vil også gerne bruge denne mulighed for at slå et slag for Risk, et spil, der aldrig går af mode. Fra mellemstadie-alderen og op, er det fantastisk at overtage verden i dette klassiske brætspil.

Børnespil

Til de mindre børn har vi mange produkter. Du finder spil, der er basserede på film og TV, som Biler, Hello Kitty, Smølferne og meget andet. Og så er der ”Leg og Lær”-spil, hvor børnene bliver introducerede for bogstaver, tal, ord og regning.

Vi bliver også nødt til at nævne, at vi har ”Fem Myrer er flere end fire Elefanter”, der kan spilles med forskellige sværhedsgrader. Et godt spil.

Side om side med disse produkter findes spil med dinosaur-tema, musefælder, Angry Birds og meget, meget andet.

Øvrige spil

Nu har vi blot nævnt nogle af de typer af spil, som du kan bestille. Her findes også brætspil, sportsspil, kortspil og memory-spil. Du kan bestille spil til udendørs leg og små, miniaturespil, der egner sig perfekt til at have med på rejsen og i bilen.

Puslespil

Den bedste karakter et legetøj kan få er, at man aldrig bliver træt af at lege med det. Puslespillet befinder sig definitivt i den kategori. Et puslespil kan fange en et-årig, der famlende lægger sit først seks-brikkers-puslespil, men også en 12-årig, der forsøger sig med 300 brikker og en voksen, der kæmper med 3.000.

Puslespil er også underholdende legetøj, som man kan anvende sammen med sine børn. Og man bliver ofte forbavset, når det lykkes små børn at gøre det rigtigt. Det er i sådanne tilfælde, at man som forældre udråber: ”Mit barn er næsten et geni”!

Puslespil til mindre børn

Lige som med andet legetøj, bliver de mindre børn ofte betaget af form og farve og de figurer, de genkender. For de allermindste plejer et puslespil med Peter Plys, Pippi og Bamse derfor at være sikre kort. Og når de har fået fornemmelsen af, hvordan puslespillet skal lægges, vil de lægge det om og om igen.

Til de lidt ældre børn findes mere komplicerede puslespil med flere brikker og i sværere udformning. Nu lægger man ikke blot brikkerne – de skal også kobles sammen. Motivet er også noget, der plejer, at være populært hos f.eks. en 4- eller 5-årig: Toy Story, Cars, Hello Kitty, Prinsesser, Star Wars etc.

Hvis du vil købe noget helt unikt, så bestiller du et 3D-puslespil. Det fungerer som et almindeligt puslespil – brikkerne samles og resultatet bliver en kugle!

Puslespil til større børn og voksne

Som sagt bliver man aldrig træt af at lægge puslespil og den udfordring, der ligger deri. Fra mellemstadie-alderen kan man lægge mere avancerede puslespil med op til 3.000 brikker.

Vi har et stort udvalg af puslespil for større børn og voksne, mange fra den klassiske producent Ravensburger. Men nu er det ikke mere så mange legetøjsmotiver, men snarere kendte kunstværker, storbybilleder og finurlige puslespil med megen himmel eller vand.

Det er her den store udfordring ligger.

106 produkter
106 produkter