Lekmer logo

Kids Concept, Guitar, Mint

0 (0) Anmeld
Kids Concept, Guitar, Mint Kids Concept, Guitar, Mint
299 kr
(Vejl. pris 299 kr)

Du kan overvåge produktet ved at fylde i din e-mail adresse nedenfor. Så får du en e-mail når du kan bestille produktet igen.

Udsolgt.
Visa butikslager

Fin håndlavet legetøjs guitar fra Kids Concept. Mintgrøn, lille guitar med en udskåret stjerne. Guitaren er håndlavet, hvilket betyder, at hver guitar er unik. Et kreativt legetøj til dit barn. Vil også være en fin indretningsdeta... Vis produktinformation

Fin håndlavet legetøjs guitar fra Kids Concept. Mintgrøn, lille guitar med en udskåret stjerne. Guitaren er håndlavet, hvilket betyder, at hver guitar er unik. Et kreativt legetøj til dit barn. Vil også være en fin indretningsdetalje i børneværelset.

Mål: 18 x 53 x 5 cm
Materiale: træ
Hurtige leveringer
365 dages åbent køb
Fri fragt over 1000 kr

Findes også i disse varianter

Andre lekmer-kunder var også interesserede i

Produktbeskrivelse

Fin håndlavet legetøjs guitar fra Kids Concept. Mintgrøn, lille guitar med en udskåret stjerne. Guitaren er håndlavet, hvilket betyder, at hver guitar er unik. Et kreativt legetøj til dit barn. Vil også være en fin indretningsdetalje i børneværelset.

Mål: 18 x 53 x 5 cm
Materiale: træ

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemærke:
Kids Concept

Artikelnummer:
8072457-0000

Tags:
Musikinstrumenter, 3-8 år, 201 - 300

Säkerhet:
Energy label ×

Vurderinger

Skriv din egen vurdering af produktet

Kids Concept Vis alle produkter

Her på Lekmer.dk tilbyder vi skønne produkter fra svenske Kids Concept. Er du forældre til børn mellem 3 og 9 år, så er Kids Concepts produkter i eget design, meget velegnede som gaver. I sortimentet findes alt fra flotte møbler og tæpper til legetøj og opbevarings-puffer i skønne farver. Til et ekstra glamourøst værelse har de også fine lysekroner. Her på Lekmer.dk finder du alle former for legetøj og ting til boligindretning, som med garanti vil passe dine børn. Til børn, der elsker mad, kan vi anbefale et lille køkken af træ, og til dem, der elsker hygge, er der et sjovt legetelt, som både egner sig til hygge og leg. Teltet fås i forskellige farver, som f.eks. lyserødt, blåt og grønt med stjernemønster på. Hvis børneværelset trænger til en opfriskning, har vi mange fine møbler at vælge mellem - så som en lækker, lyserød eller beige retro-sofa. Til de handy børn kan det være passende at vælge et lille køkken eller en værktøjskasse i en skøn farve. Indret med Kids Concept, når det er tid til forandringer i boligen! Vi tilbyder masser af farverige møbler, sengesæt og tæpper. Mærket fremstiller desuden søde, lyserøde gyngeheste, der gør børneværelset ekstra charmerende. Køkkenet fra Kids Concept passer perfekt til den madinteresserede og Kids Concept værktøjskassen bliver en fin gave til den lille snedker. Her på Lekmer.dk er vi stolte over at kunne tilbyde et så veletableret mærke som Kids Concept. Med et hav af indretningsdetaljer i eget design samt legetøj, har vi med garanti noget, der passer til alle typer af børneværelser. Vi tilbyder boligindretning og gaver til børn i 3- til 9-års alderen. Alt legetøj fra Kids Concept er testet og overholder de europæiske sikkerhedskrav, og alle indretningsdetaljer er testede for blandt andet materialer og farver, så de kun indeholder godkendte stoffer. Kids Concepts børneprodukter er udviklede i nært samarbejde med børn, for at få et klart billede af deres meninger. Kids Concept er herudover blevet kåret som årets virksomhed i 2014, i Borås, Sverige.