Lekmer logo

Pædagogisk legetøj - Væk opdagerlysten og indlæringen med legen

At lære noget gennem leg er den bedste måde, at få viden på, og for helt små børn er legen den eneste måde at lære noget gennem. Du kan ikke tvinge en f.eks. seksårig til at lære at læse, skrive eller regne. Det skal være sjovt, ellers vil hun eller han ganske hurtigt blive træt.

Vi har et bredt udvalg af ”leg og lær”-materiale, som både inspirerer og morer børn i alle aldre.

Redskaber til indlæring

På Lekmer finder du pædagogisk legetøj og letlæste bøger, der udvikler børns evner til at regne og læse. Her er lærebøger, ABC-bøger, lydbøger og videnskabsbøger for børn. Bøger, der også er sjove for forældrene at anvende sammen med børnene.

Nogle eksempler er de populære bøger Lyt og Leg, udviklende spil fra V.SMILE samt tegneblokke, malebøger og aktivitetsbøger, der stimulerer barnets kreativitet og fantasi.

Eksperimenter og Videnskab

At udforske omverdenen og eksperimentere med naturvidenskabens love på tæt hold, kan være en overvældende oplevelse for børn. Eksperiment-æsker og videnskabelige tests medfører, at barnet selv skal forsøge at finde svar på svære spørgsmål.

Har du som forældre nogen sinde fået stillet spørgsmål som: ”Hvordan fungerer elektricitet?”, ”Hvad er et fingeraftryk?” eller ”Hvordan ser en stjerne ud?”. Nu kan du bestille de redskaber, der skal til for at barnet, på en underholdende måde, selv kan gå i ”laboratoriet” og eksperimentere med mange emner på egen hånd.

Forstå det store og det mindste

Det er altid spændende, det der med det aller mindste og det aller største. Hvis du bestiller et teleskop og sætter det op i vinduet eller ude i haven, så vil det blive et værktøj til inspiration for alle – store som små. Bliv oppe en efterårsaften, vent på mørket og undersøg stjernehimmelen sammen med børnene.

Det er også sjovt med et mikroskop, så man kan undersøge det man ikke ser med det blotte øje. Alle hverdagsting bliver også til interessante studieobjekter, hvis man ser dem i forstørrelse.

Forstå fysik, biologi, kemi og geologi

Udover mikroskoper og teleskoper har vi tilbehør til presning af planter, insektæsker og eksperiment-æsker til vulkaner, lufttryk og vind. Du kan endda bestille en hel vejrstation i miniatureformat.

Nu har vi blot skrabet lidt i overfladen. Se dig omkring på siden og udse dig det værktøj, som passer til det videbegærlige barn. Du vil med garanti finde noget, der bliver populært – måske hos forældrene også. Faktum er, at den type af spørgsmål, som man her får svar på, kan bruges hele livet.

50 produkter
50 produkter