Lekmer logo

Legetøjskøkkener

Få ting er så spændende for børn som at efterligne de voksne. Lad børnene invitere til te i deres helt eget køkken og hvorfor ikke lade dem lave teen i deres egen legetøjsbutik. Find alt fra pander, plasticfrugt og muffinforme på Lekmer.dk og skab det perfekte legetøjskøkken. Vores legetøjsprodukter til køkkenet fås i forskellige farver og giver dig mulighed for at designe børneværelset, så det opfylder dit barns ønsker.

Selvfølgelig er det rart at tilbringe tid med børnene i køkkenet. Men hånden på hjertet - det kan hurtigt både blive lidt rodet og lidt utrygt at slippe børnene fri i det rigtige køkken. På Lekmer.dk kan vi gøre det muligt for dig at lade børnene lege "Master Chef" i deres eget børnekøkken. Med et væld af redskaber til børn er der alle muligheder for, at du fanger børnenes interesse for bagning og madlavning i en tidlig alder. På Lekmer.dk har vi sørget for, at du og dine børn sammen kan vælge et børnekøkken efter den personlige smag. De fleste af vores komfurer og minikøkkener er lavet af træ og fås i flere farver. Køkkenet udstyres nemt med et af ​​vores madlavningssæt, en foodprocessor eller noget smart bestik.

Det allerbedste med et køkken til børn er, at kun fantasien får lov til at sætte grænser. Med et legetøjskomfur fra Lekmer.dk bliver dit barn på en afslappende måde tilskyndet til både at bage og lave mad. Skal legen udvides, så supplér med legetøj i form af salater, frugter og pizzaer i plastic. Vores store udvalg af farver og designs skaber muligheder for, at børnekøkkenet på en naturlig måde smelter ind og løfter indretningen. Med et klassisk BRIO komfur kan dit barn tilbringe mange sjove øjeblikke blandt pander, gryder og kaffekander, og snart får du din helt egen minikok i hjemmet.

Vi synes, at det skal være sjovt og nemt at shoppe legetøjskøkkener. På Lekmer.dk gør vi det muligt for dig at finde det køkken, du søger til barnet.

112 produkter
112 produkter