Lekmer logo

Legetøj, der ligner virkeligheden - Køkkener, butikker, maskiner og værktøj til de mindste

Mange børn bliver betaget af realistisk legetøj. De ser forældrene tage sig af hjemmet, lave mad, gøre rent og alt det andet, som voksne foretager sig. Børn vil gerne lave de samme ting. Men det er måske ikke altid lige populært, at tage støvsugeren frem og bruge den som legetøj. Alternativet findes lige her.

Vi har et stort udvalg af legetøj, der er miniaturer og kopier af hverdagens genstande.

Realistisk legetøj til køkkenet

Favoritlegetøjet i denne sektion er tallerkener, glas, bestik og alt det øvrige man har på køkkenbordet. At spise mad er en stor ting for mange børn, og at børn skal spise, er ikke altid lige ukompliceret for forældrene. Her finder du produkter, som børn kan bruge, når de leger køkken.

Måske kan legen til og med afdramatisere de rigtige måltider.

Men man skal jo have noget at spise. Her tilbyder vi mange forskellige typer af legetøjsmad: citroner, tomater, majskolber, peberfrugter, bananer og meget andet. Det er realistisk udformet og sjovt at lege med.

Det kedelige er sjovt

Hvilken voksen bliver glad for at se en skurebørste, opvaskebørste eller et strygejern? Disse ting er snarere forbundet med pligter end noget lystpræget. For børn er det ofte lige modsat. Her finder du alle typer af rengøringsredskaber, som børnene kan bruge derhjemme.

Herudover tilbyder vi værktøjskasser, kameraer, kikkerter, telefoner og meget andet, som er ”næsten som i virkeligheden”. Så hvis dit barn ønsker sig realistisk legetøj, så se vort sortiment igennem, og du vil finde noget, der egner sig til lejligheden.

170 produkter
170 produkter