Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Legetøj til sang og musik - Musikinstrumenter for børn

Et barn med en maracas i hånden, er ikke nødvendigvis alle forældres favorit. Men børn elsker musikinstrumenter, så hvorfor ikke tage dem frem ind imellem. Musik er i øvrigt meget udviklende. At lege med toner og rytmer, åbner op for helt nye verdener for børn i alle aldre.

Så hvis du vil have din egen Gene Krupa, Angus Young eller Sigurd Barrett derhjemme, så se dig omkring blandt vore musikinstrumenter til børn og bestil direkte på nettet. De er så sjove at anvende, så du må lade dine børn spille nu og da.

Udvalg af musikinstrumenter til børn

Til de allermindste plejer enkle rytmeinstrumenter at være bedst. Maracas, tamburiner og bjælder er sikre køb til f.eks. en et-årig. Med disse instrumenter kan de nærme sig musikken gennem rytmen, hvilket er den første musikkomponent, man får en relation til.

Til de lidt ældre børn har vi synthesizers, xylofoner, fløjter og legetøjsguitarer. Med dem kan barnet nærme sig melodierne i musikken og skabe egne, glade strofer. Herudover har vi digitale trommesæt, der går rent ind i alle aldre, måske er det endda favoritten. Hvem har ikke haft en drøm om at blive trommeslager?

Slutteligt har vi en del sangudstyr: mikrofoner med stativ og mikrofoner, der forstærker lyden og tilføjer effekter. Og skulle du købe flere instrumenter, så kan I jo starte et band med hele familien.

Spørgsmålet er blot, hvem der får æren af at være trommeslager!

Øvrige produkter til musik og billede

Vil I lytte til musikken eller ønsker I at indspille jeres egen optræden, så har vi forskellige musikafspillere og videokameraer. Vi har børnestereo, der kan klare en CD såvel som mp3 og mp4 samt sjove, børnetilpassede kameraer.

Og nu I er i gang, så får I vel også brug for en disco-lampe til det perfekte show!

67 produkter
67 produkter