Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Legetøjsbiler, -både, -flyvere og seje actionfigurer

Leder du efter en legetøjsbil til gavebrug? Til lykke, det er en ting, der til alle tider har været en succes – men du er blot kommet halvvejs. Der er rigtig mange biltyper og funktioner at vælge mellem.

Men tab ikke modet. Vi vil forsøge at strukturere det, der er at vælge mellem.

Typer af legetøjsbiler

Klassiske legetøjsbiler: Det er, hvad dem med nogle år på bagen kalder ”legetøjsbiler”. Ofte er de realistisk udformede, miniature-varianter af rigtige biler.

Træk baglæns og kør: Næste trin blandt legetøjsbilerne er dem, man trækker baglæns over gulvet – en fjeder strækkes - og den stikker af, når man slipper. I dag kan de have flere funktioner end som så. Visse har motorlyd, ryster og kan til og med afgive ”gasser” i form af vanddamp.

”Biler”-biler: En storsælger i dag er bilerne fra filmene af samme navn. Lynet McQueen og hans venner er et sikkert valg til de mindre børn.

Bilsæt med garage: En variant, der altid er værdsat, er pakken med forskelige biler og medfølgende garage. Disse findes i mange varianter og i komplette sæt med SOS-udrykningskøretøjer så som ambulancer, politibiler og brandbiler.

Radiostyrede biler: Til de større børn er de radiostyrede biler en favorit.

Bobby Car: Siden starten af 1970’erne har Bobby Car været en af de mest populære biler, som børn kan sidde og køre rundt på. Her kan du bestille en række Bobby Car-modeller. Udover den røde klassiker fås Bobby Car Politibil, Bobby Car Skobeskyttere, Bobby Car Hello Kitty, Bobby Car Styrestang, Bobby Car Motorcykel, Bobby Car Porsche og mange, mange flere.

Andre legetøjs køre og -fartøjer

Nu har vi kun omtalt biler, men her findes naturligvis mere end som så. Du kan købe arbejdskøretøjer, traktorer, træjernbaner, helikoptere, sejlbåde, motorbåde og fly. Ja, egentlig hvad som helst, der bevæger sig fremad på jorden, i luften og på vandet.

Action-figurer – Fra Toy Story til Batman

Action-figurer kan opfattes som en ny slags legetøj, men hvis man tænker efter, så har alle – i alle generationer – leget med action-figurer. Farfar gjorde det med tinsoldater, far med Big Jim, He-Man eller Star Wars, og i dag findes et stort udvalg af såvel nye som klassiske figurer.

Legen er stort set den samme, som den var tidligere. Barnet skaber en fantasiverden, som figurerne skal udforske. Figurerne interagerer med hinanden og udgør samtidigt en vældig god base til leg sammen med andre børn.

Action-figurer ser ikke blot seje ud – de er også godt, udviklende og fantasifremkaldende legetøj.

Køb action-figurer hos Lekmer

Vi har et stort udvalg af action-figurer – produkter til de allermindste og de store. Ofte er det figurer fra filmenes, bøgernes og seriebladenes verden. Helten skal redde alverdens mennesker og dyr – og nogle gange hele menneskeheden – fra undergang.

Når børn genkender figurerne, kan de let blive inspirerede af bøgerne og filmene, og sjov leg kan straks begynde. Når f.eks. din datter synes om Toy Story, så vil Woody, Buzz Lightyear eller nogle af de andre karakterer være den perfekte gave.

Vort udvalg

Hos Lekmer finder du blandt andet Superman, Spiderman, Batman, Star Wars, Hulken, Transformers, Pirates of the Caribbean, Cars, Planet 51, Ben 10 Alien Force, Bakugan, Power Rangers og Biker Mice.

Hos Lekmer finder du blandt andet Superman, Spiderman, Batman, Star Wars, Hulken, Transformers, Pirates of the Caribbean, Cars, Planet 51, Ben 10 Alien Force, Bakugan, Power Rangers og Biker Mice.

250 produkter
250 produkter