Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Kreativitet for børn

Børn elsker at blive involveret, og hos Lekmer.dk ved vi, at de børn, der kan skabe med hænderne, oplever en positiv udvikling. Hos os finder du derfor masser af kreative ting til børn, og det er produkter, der appellerer til både børn og forældre. Kreative sysler kan underholde børn i lange perioder ad gangen og samtidig påvirke deres finmotoriske færdigheder på en måde, de vil nyde godt af i fremtiden. Udnyt vores omfattende sortiment, hvor du finder noget for børn i alle aldre.

Et kreativt sæt er velegnet til de øjeblikke, hvor det ellers kan være lidt stille. I vores nuancerede udvalg finder du f.eks. juleting, der er et perfekt valg til de børn, der ønsker at fremstille egne gaver og dekorationer. Til rejserne passer det ekstra perfekt med en aktivitetsbog, der er nem at have med i oppakningen. Har barnet noget at sysle med, føles turen i toget eller flyet knap så lang og kedelig. Forskellige tegnesæt i en passende størrelse er ligeledes en god ting at have med på farten. Et sjovt tip er de smarte sæt med farveblyanter og eksempelvis en taske, et penalhus eller et tøjdyr, som børnene selv kan farvelægge i den farve, de ønsker. Naturligvis er alle farverne i vores farvesæt giftfrie.

Der er de håndværk, som børn i alle aldre, altid har været interesseret i. Et eksempel er smykker, der normalt kan underholde alle børn. Hos os finder du mange dejlige sæt, hvor børnene kan frigøre deres kreative side og skabe en række smukke smykker både til dem selv og som gode gaveideer. Med vores Weavy loops kan de lidt større børn designe deres eget tilbehør. Her er det op til børnene vælge, om der skal laves armbånd, pandebånd eller nøgleringe. Kun fantasien kan sætte grænser for, hvad børnene kan skabe. Denne type aktivitet kan også være en god fællesaktivitet sammen med de voksne.

Håndværk er en vigtig del af barndommen, og alle børn elsker at blive involveret. Et stort udvalg af håndværksmaterialer kan findes her på Lekmer.dk og vi har produkter til børn i alle aldre.

54 produkter
54 produkter