Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Tegne, male og sysle

Vil du købe en billig gave, som du ved, vil blive brugt meget, så bestil tegne- og malegrej. Med en blok og nogle blyanter eller kridt garanteres mange timer af sjov og udviklende leg for børn i alle aldre.

At tegne, male og skabe billeder efter eget hoved er helt enkelt fantastisk sjovt.

Hos os på Lekmer finder du alt indenfor farvelægning samt andre aktivitetsprodukter. Se dig omkring blandt vort udvalg og du vil finde alt fra blyanter, pensler og malebøger med kendte figurer til papir, perleplader og modellervoks.

Malebøger og aktivitetsbøger

Til de mindre børn er det alltid godt med malebøger. De giver dem inspiration og børnene kan udfylde billederne i Bamse-, Barbie-, Toy Story- og Cars-bøgerne - for blot at nævne nogle af vore produkter. En fordel med malebøger er, at den der maler med det samme kan få mulighed for at føle sig dygtig.

Lidt blå farve på Bamses hue og billedet bliver straks fint.

Til de noget ældre har vi aktivitetsbøger, også her med de kendte figurer fra film og TV. Her kan børnene udfordres af listige opgaver og lave fine billeder med klistermærker og farvelægning.

Pensler, blyanter og kridt

Du finder også et stort udvalg af farvelægningstilbehør hos os. Til de mindste egner kridt sig måske bedst, og til de noget ældre kan man opgradere arsenalet med farveblyanter og tuschpenne.

Herudover finder du malefarve og hele sæt med vandfarver og pensler, der er værdsat af børn i alle aldre. Ønsker man sidenhen, at gå et skridt videre, kan oliemaling være et godt alternativ – så kan børnene blive ”rigtige” kunstmalere. Næste skridt kan måske blive Kunsthåndværkerskolen?

Hobby og syslerier

At sysle og skabe sine helt egne ting er inspirerende leg for de større børnehave- og skolebørn. Alt fra perleplader og halskæder til tinsoldater – hele aktivitetsæsker giver børnene mulighed for at være kreative og glæde sig over ting, de egenhændigt har skabt. Bagefter kan du som forældre sørge for, at børnene har noget at give dig i julegave.

Vort udvalg af aktivitets- og hobbyprodukter er stort. Hvad du end vil skabe sammen med dine børn, så findes produkterne her i vores online-butik.

Udvalg af aktivitets- og hobbyprodukter

Søger du noget specielt, vil vi anbefale, at du ser dig omkring blandt vort udvalg. For at du bedre kan danne dig et overblik, vil vi her se på to populære kategorier.

Perleplader: De findes i forskellige former og udseender. Enten bestiller du færdige sæt med forskellige motiver som f.eks. Pippi eller Mickey Mouse eller også køber du perler i forskellige farver samt plader, hvormed man kan skabe lige hvad man har lyst til.

Modellervoks: Man kan lave ler og modellere selv. Men orker man ikke det, så er det let at bestille legeler (modellervoks) i forskellige farver. Måske er det endda et bedre alternativ. Vi har også forme, der gør legen med modellervoks endnu sjovere.

Øvrige hobbyprodukter til børn

Vi har meget, meget mere til det aktivitetsivrige barn. Du kan bestille forme til gipsafstøbninger og ting til scrap-booking, lim, klister, tegneblokke, pensler, kridt og blyanter. Her findes også silkepapir, tuschpenne, filtpenne og maling til papir, glas, plast og porcelæn.

Men som nævnt har vi her blot set på et par af Lekmers produkter til hobby og andre syslerier.

Se dig omkring på egen hånd.

268 produkter
268 produkter