Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Karneval og udklædning - Sjovt udklædningstøj til børn

Vi du holde en unik og sjov børnefest eller en skøn fest for børnene, hvor karneval er et givent tema. Hvem synes ikke om at klæde sig ud som sørøver, jomfru, ridder eller heks?

Her på Lekmer finder du alle mulige udklædninger og dragter. Og det behøver naturligvis ikke at være karnevalstid, for at kunne anvende dem. At snige sig omkring i haven eller kvartret udklædt som Spiderman eller en storslået tryllekunstner er sjovt for alle børn.

Udvalg af udklædningstøj

For at se hele udvalget anbefaler vi, at du ser dig omkring blandt vore produkter – men lad os først nævne nogle storsælgere, der synes at være en succes overalt.

Til de små børn har vi politiuniformer en miniature, Spiderman-dragter og Astrid Lindgren-karakterer så som Pippi og Emil fra Lønneberg. De lidt ældre børn plejer at synes om prinsessetøj og andre eventyrfigurer så som feer, engle og alfer, hekse og sørøvere.

Men som nævnt, det var blot nogle eksempler. Se hele sortimentet i vores butik her på nettet.

Tilbehør til karnevallet

Har I allerede karnevalsdragten, men søger noget ekstra, så har vi en hel del tilbehør. En sørøver har brug for et sværd eller en krog, en ridder skal have en hjelm eller et skjold og en politibetjent har brug for en pistol og et stopskilt – alt sammen for at gøre karnevallet komplet.

Du finder også farve til ansigtsmaling, hvilket kan være et sjovt produkt i sig selv. Hvorfor ikke male alle børnene til fødselsdagsfesten eller lad op til fodbold-landskampen med ansigtet malet i rødt og hvidt?

60 produkter
60 produkter