Lekmer logo

Sjove julekalendere til børn

Adventskalenderen – eller julekalenderen – er en lige så vigtig del af julen som juletræet, julemanden og pakkerne. Det bliver ikke rigtig jul, hvis man ikke opbygger forventningen ved at nedtælle december- dagene frem til den 24. Mange forbinder julekalenderen med radio og TV, men den er jo meget mere end som så.

Hos os på Lekmer kan du bestille mange forskellige kalendere – mange med temaer fra børnenes yndlingslegetøj og figurer. Bestil en kalender direkte på nettet, hvis du ønsker noget unikt til opbygning af den rette stemning til årets måske vigtigste dag i børnenes kalender.

Julekalendere med Lego

Nogle af de mest populære julekalendere produceres af Lego. Her finder du ikke blot et billede eller lignende bag lugerne; her gemmer sig rigtige Lego-figurer. Børnene får en gave alle 24 dage frem til juleaften.

Lego-kalenderne leveres i forskellige udførsler, og du kan vælge den, der passer bedst. I Star Wars- kalenderen for eksempel, finder du rumskibe og figurer fra filmen, og i Lego City-kalenderen finder du figurer og hjælpemidler, som skal hjælpe julemanden med at få slæbt slæden fri, da den er kørt fast i sneen.

De er julekalendernes Rolls Royce.

Andre populære julekalendere

Vi har en række andre kalendere, der går hjem hos børnene. Hvad siger du f.eks. til at følge Lynet McQueen og de andre fra Biler-filmene op til jul? – måske vil I hellere følge med Barbie og få en ting eller noget Barbie-tøj hver dag.

Udover disse findes også kalendere fra Mumitrolden, Littlest Pet Shop og Spiderman.

Så inden julen tager sin begyndelse med alt det den indebærer, så bestil din kalender her. Den vil gøre ventetiden frem til den 24. december mere udholdelig.