Lekmer logo

Interaktivt legetøj

I legetøjsbranchen lancerer man til tider legetøj, der ikke ligner noget man tidligere har set. Noget, som revolutionerer markedet for al fremtid. Legetøj, der har noget specielt, som intet andet legetøj hidtil har haft. Fremtiden er her og vi præsenterer - Det Interaktive Legetøj!

Mange af os vil huske hvor utroligt populær den interaktive Furby robotbamse blev og – ikke mindst – det digitale kæledyr Tamagotchi, da de lanceres i 1990’erne. Det interaktive legetøj tog børnene med storm og var banebrydende på legetøjsmarkedet. Furby blev hurtigt meget populær hos børnene, da den kom på markedet i 1998 og der blev solgt mange, mange eksemplarer – faktisk hele 40 millioner. I 2012 blev Furby genlanceret, i en opdateret version. Og børnene fik igen øjnene op for den interaktive Furby.

Vi har et stort udvalg af interaktivt legetøj

På Lekmer synes vi, at robot-legetøj, interaktivt, teknisk og elektronisk legetøj er utroligt spændende! Hos os finder du blandt andet interaktive tøjdyr fra Wagalong, Furby, FurReal Friends, Animagic og Xeno. Og interaktive spil fra Magic Jinn, robotter og robot-dyr fra Teksta og Robofish samt tablets fra Kurio.

Interaktivt legetøj ikke kun sjovt for børnene. Det er også udviklende at lege med. Legetøjet har mange fordele, og ved at lege med interaktivt legetøj optræner børnene ikke kun deres kommunikative færdigheder og koordinationsevne, de udvikler også deres sprog, hukommelse og kreative evner. Med interaktivt legetøj får børnene mulighed for at udvikle sig på en sjov og kreativ måde.

Interaktivt legetøj = Moderne legetøj

Interaktivt er så meget mere end almindeligt, traditionelt legetøj. Meget batteridrevet legetøj kan bevæge sig, tale, lyse og sige lyde, som på forskellig vis værdsættes af børnene, som synes at det er sjovt. Interaktivt legetøj er helt enkelt legetøj, som barnet kan interagere med på andre måder. Så se dig omkring blandt vort udvalg af interaktivt, teknisk og elektronisk legetøj. Du finder med sikkerhed noget, der passer til netop dit barn!

28 produkter
28 produkter