Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Børnefilm og børnemusik - Klassikere og nyproduktioner

Før i tiden forargedes man ofte over børn, der så TV og video. ”De får firkantede øjne”, hørte man regelmæssigt. I dag er vi kommet i trit med udviklingen og forstår, at en film ikke blot er sjov, men også inspirerende og udviklende.

Her finder du børnenes favoritter, men samtidig film, som voksne kan more sig over – hvilket er en stor fordel. Det bliver som oftest sjovere for børnene, hvis forældrene nogle gange kan være med og kigge og få mulighed for at tale om det, der sker i filmen.

Vigtigst er dog, at filmene byder på noget for aldre og generationer. Det gør vort udvalg.

Film fra Astrid Lindgrens verden

Vi har en hel række film, der bygger på Astrid Lindgrens fortællinger. Det er eventyr og fortællinger, som vi alle er vokset op med, og vi ved, hvor fængslende det kan være, at stige ind i Brødrene Løvehjertes magiske verden, op på taget hos den balstyriske Karlsson eller ud i skærgården med Tjorven og Co. i Vi på Krageøen.

Faktum er, at børn i alle aldre plejer at synes om disse og andre fortællinger af Astrid Lindgren, og det er ingen tilfældighed, at de er blevet oversat til næsten hundrede sprog. De er ganske enkelt tidløse.

Tegnefilm for børn

Når det drejer sig om tegnefilm er meget sket de seneste årtier. Fra primært at bestå af kortfilm – bortset fra Disney-klassikerne – er de blevet længere historier, som man drages ind i.

En stor favorit for tiden er Biler (Cars på engelsk). Lynet McQueen og hans venner opbygger spændende historier og det er forbavsende, så meget man selv kan komme til at synes om en bil. De er, hvor mærkeligt det end måtte lyde, stærke rollefortolkninger. Er du på udkig efter børnefilm, anbefaler vi, at du gennemser vort bibliotek af prisvenlige DVD-film.

Du vil med garanti finde noget, der passer.

Her finder du i øvrigt også CD’ere for børn. De egner sig perfekt til at have med i bilen – eller hvorfor ikke bruge dem som godhistorie?

55 produkter
55 produkter