Lekmer logo

Racerbaner og biler

Leder du efter den ultimative gave til barnet? Så har vi måske lige det, du søger. En racerbane tillader dit barn at bygge banen på egen hånd, og straks trækkes barnet ind i sin egen verden af lige strækninger, broer og skarpe kurver. Uanset om dit barn er interesseret i biler eller ej, er denne gave en klassiker, som der vil blive leget med time efter time på værelset.

I dag er der - takket være de nye, innovative løsninger - i princippet ingen grænser for, hvordan man kan bygge sin racerbane. Der er heller ikke mangel på de forskellige racerbiler, der kan tage turen på banerne! Nye film og serier har givet inspiration til et hav af nye legetøjsbiler, som vi straks genkender fra det hvide lærred - og som vi nu kan gøre til en naturlig del af hjemmet. Hvorfor ikke kombinere en racerbane og biler fra de klassiske "Cars"-film eller hvorfor ikke gå efter Hot Wheels racerbanen, der med sit frække design og udfordrende kurver er en ultrapopulær model netop nu. Denne gave er langtidsholdbar, og med en god racerbane kan man altid tilføje flere funktioner over tid.

I dag er det bare at vælge og vrage, når det kommer til variationen og udvalget af racerbiler, som kan indtage den nye racerbane. Den nye teknik og de nye inspirationskilder har ledt til, at en række politibiler, brandbiler og racerbiler kan føjes til samlingen. Der er også andre køretøjer, som passer lige så godt til banen, for eksempel en firhjuler, som virkelig udfordrer køreevnen og vejholdningen i de sværere kurver.

Gør det nemt for dig selv - køb din racerbane på nettet via Lekmer.dk. Vi har et bredt sortiment af biler, firhjulere og racerbaner til børnenes leg.

33 produkter
33 produkter