Lekmer logo

Modedukker - legetøj til dem, der elsker dukker

Hos os på Lekmer.dk finder du et bredt udvalg af modedukker fra blandt andre Barbie, Monster High, Disney Fairies, Disney Frozen, Disney Princess, My Little Pony og Ever After High. Leg med de elskede karakterer fra Disneyfilmen Frost, find på kongelige og eventyrlige lege med Snehvide, Rapunzel og Askepot fra Disney Princess eller hvorfor ikke style din modedukke fra Ever After High? Modedukkerne findes i mange forskellige varianter og temaer. De er sjove at lege med, kombinere og samle på.

Barbie

Barbie er en af verdens mest kendte og elskede dukker, og har været det siden starten i 1959. Dukkerne opdateres løbende i henhold til herskende trends, nye modeller, outfits og tilbehør. Barbie er den klassiske modedukke, der generation efter generation stadig er aktuel, og som børn i hele verden elsker og samler på. Udover selve dukkerne, kan du hos os på Lekmer.dk finde forskellige huse og tilbehør, som er det perfekte supplement til dukkerne. Du kan blandt andet finde dagligvarebutikker, skihytter, garderober, bagerier, dyrehandler, biler og det meget berømte Malibu-huse.

Monster High

Modedukkerne fra Monster High er de populære skrækelever, der er inspirerede af karakterer fra skrækfilm. Alle dukker har en unik historie og er i familie med kendte monstre. Frankie Stein er datter af Frankenstein, mens Draculaura er Draculas datter – hun er dog veganer og drikker ikke blod, på trods af, at hun er vampyr. Alle har deres egen unikke baggrund, historie og personlighed. På Lekmer.dk finder du ikke kun alle de kendte karakterer fra Monster High, men også masser af forskelligt tilbehør så som omklædningsrum, garderober og sminkesæt.

74 produkter
74 produkter