Lekmer logo

Dukkevogne

En billig dukkevogn er et indlysende legetøj til alle børn! Alle små efterligner det, de store gør, og mange børn ser sine forældre køre rundt med mindre søskende i barnevognen, og vil naturligvis også gerne selv prøve det. Således bliver dukken det lille barn, og vognen en lille kopi af fars og mors barnevogn. Hos Lekmer.dk finder du et stort udvalg af dukkevogne i flere modeller og designs.

Med et stort udvalg af dukkevogne, har vi noget for alle. Måske elsker dit barn en vintagevogns design, og vi kan naturligvis tilgodese det ønske. Måske er det i stedet den mere moderne version, der lokker, den der ligner en mini-kopi af forældrenes barnevogn. Hos os finder I vogne af alle slags, de traditionelle dukkevogne af træ og de moderne fremstillet af metal og tekstiler. En del af vore vogne har siddedele, så de kan justeres, så dukken både kan ligge ned og sidde op – og vogne med sele, så dukken ikke falder ud. Vi har også klapvogne, hvori dukken kan sidde sikkert fastspændt i sin sele. Uanset, hvilke dukkevogne dit barn er interesseret i, så finder I noget her, der passer.

Alle ved, hvor utroligt vigtigt det er, at lege og få en mindeværdig barndom og en sund udvikling. Hos Lekmer opmuntrer vi til alle former for leg, og vil derfor tilbyde et stort sortiment af dukkevogne, der passer til alle behov. Leder I for eksempel efter en joggingvogn, så finder I den hos os. Vi har vogne med tre hjul, tilpasset børns leg. De kan desuden klappes sammen, så de også let kan tage med på rejse. Søger I i stedet en traditionel dukkevogn af træ, så har vi også et stort udvalg af dem. En dukkevogn af træ er blandt andet velegnet som en lær-at-gå vogn, fordi den er stabil og robust.

Hos os på Lekmer.dk finder I et stort online udvalg af Stoy dukkevogne. Vi har dukkevogne i mange modeller og farver at vælge mellem. Sæt dig foran computeren med dig barn, og udse jer noget fra vort store sortiment.

24 produkter
24 produkter