Lekmer logo

Dukker

Mange børn synes, det er sjovt at lege med forskellige dukker. En del er dog ekstra værdsatte og bliver hurtigt favoritten. Dukkerne kan få vores børn til at genkende dem selv i deres eget liv. Hvis dit barn f.eks. kan lide at bade i badekarret, som mange børn kan, passer det måske fint med en fin badedukke, som er iklædt en badekåbe og har små søde bamseører.

Det er godt og praktisk med dukker, som kan skifte udseende regelmæssigt. Det kan bl.a. ske ved at skifte dukkens tøj. Det fører til, at dit barn synes, at dukken er spændende i længere tid, end hvis den har det samme look. Dukker, som er baseret på karakterer, der er kendt af barnet, er også ofte meget værdsatte. Det kan være karakterer, som I læser om, eller karakterer I har set på film. En af de allermest populære figurer er Pippi Langstrømpe, som næsten alle børn i Norden genkender og kan relatere til. En fin Pippidukke er derfor altid et elsket legetøj, som også passer godt som en lille gave til et barn, du holder af.

Den velkendte internationale fotograf Anne Geddes har fotograferet børn over hele verden. Hun er kendt for at iklæde børnene søde kostumer, der ofte er baseret på dyre- og naturtemaer. Nu kan du købe en Anne Geddes dukke, som er en kopi af hendes fotografier. Det er en blød dukke, som er et mix mellem almindelige dukker og en bamse. Har du imidlertid et barn, som er lidt ældre, passer det måske bedre med en sminkedukke. Børn synes som sagt, at det er sjovt at kunne ændre udseende på legetøjet, og en dukke, der kan sminkes, er en perfekt og sjov løsning.

Når du vil have en dukke, som passer dit barn perfekt, så kom forbi Lekmer.dk. Der er mange forskellige dukker til alle børn, uanset smag. Bestil barnets dukke online og få den leveret hurtigt og nemt.

23 produkter
23 produkter