Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Dukker, dukketøj, vogne og alt til dukkehuset

Til alle tider har børn – drenge som piger – leget med dukker. Og kommer du ind i en børnehave, er der med garanti gang i dukkehjørnet. Der ligger noget i det at tage sig af en dukke, som børn elsker. I legen får de mulighed for at vise omsorg.

Hos os finder du et stort udvalg af dukker og tilbehør, alt fra kludedukker og dukke-Dora til de allermindste til Monster High-dukker til de ældre børn.

Tilbehør og funktioner, der fuldender dukken

Ofte er de mest populære dukker dem, man kan lave noget med, der har en effekt. Det kan være de mest enkle funktioner, som det at dukken lukker øjnene, når den lægges på ryggen. Det betyder, at dukken deltager i legen.

Moderne dukker kan ofte gøre mere end som så. Tag f.eks. Chou Chou-dukken Learn-to-Walk. Den kan ved barnets hjælp både gå og kravle. Skulle dukken ikke få hjælp til at holde balancen, så falder den og begynder at græde. Den er et helt klassisk legetøj med meget moderne finesser.

Men blot det at have lidt forskelligt dukketøj og en dukkevogn, gør ofte dukken mere interessant - mere virkelig.

Udvalg af dukker på Lekmer

Hos Lekmer findes alle typer af dukker med dukkesenge, dukketøj og dukketilbehør. Her findes badedukker, siddende dukker, kravledukker, taledukker og bløde dukker.

Men det stopper ikke her. Vi har også alle de populære dukker fra Baby Annabell, Baby Born, Baby so Real, Barbie, Bratz Forever Diamonds, Dora, Disney Princess, Hannah Montana, High School Musical, Teletubbies, Drømmehaven, Winx, lykketrolde og Real Loving Baby.

Desuden har vi et udvalg af dukkehuse og dukkehus-tilbehør. Og vil du gøre julen eller fødselsdagen perfekt, så køb et dukkehus med figurer og indretning. Hvem ville ikke blive glad for, at lege med det?

Gyngeheste

Det er sjovt med legetøj, der aldrig synes at gå af mode. Kæp- og gyngehestene er definitivt to af dem. Legetøj som du, dine forældre og dine bedsteforældre også legede med som små. Men der er sket ting og sager på legetøjsmarkedet, og nu findes produkter, der er mere end traditionelle kæp- eller gyngeheste.

Se dig omkring blandt vort udvalg og du finder heste af høj kvalitet - ægte håndværk - som vil være fine gaver til børn i den alder, hvor de har lært at stå og gå. Faktum er, at dette legetøj er meget udfordrende for mindre børn og en god skole til indlæring af koordination, kondition og kreativitet.

Moderne gyngeheste

Vi har mange gyngedyr fra firmaet Teddykompaniet, ja, det er ikke blot heste mere. De fremstiller løver, køer, katte, mus og andre dyr, som børn kan gynge på. En anden fordel med disse dyr - udover gyngefunktionen – er, at de også har hjul. De kan altså forvandles til et enkelt køretøj.

267 produkter
267 produkter