Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Byggeklodser, byggesæt og kuglebaner - Alle børns yndlingslegetøj

Byggeklodser er noget af det første legetøj, som børnene plejer at falde for, når de har lagt stadiet med bidelegetøj bag sig. Det er en fantastisk oplevelse for det lille barn, at kunne bygge sit første tårn og mestre stabelkunsten.

Leder du efter byggeklodser på nettet, så kan vi tilbyde et stort udvalg i alle mulige materialer, farver og former.

Barnets første byggeklodser

Byggeklodser af stof plejer at egne sig helt perfekt til de allermindste. De er lette, det gør ikke ondt, når de falder sammen, og de er så dejlige at klemme og undersøge. Mange af de bløde klodser har også sjove motiver med dyr og sjove kulører.

Efter en tid, når barnet bliver lidt ældre, er det sandsynligvis de traditionelle træklodser, der er sjovest. Nu kan man skabe høje, stabile tårne og børn elsker, når en voksen deltager i byggeriet - specielt herligt er det, når tårnene bliver højere end dem selv (og så ser det jo altid morsomt at kunne rive hele byggeriet ned igen).

Der findes også et stort udvalg af klodser med pædagogiske motiver, så som tal og bogstaver. Selv om barnet er langt fra at kunne tælle og læse, så er det alligevel udviklende at lære de former, der tilsammen udgør ord og tal, at kende.

LEGO – Verdens bedste byggesæt?

LEGO er verdens mest populære byggesæt. Vi ser det egentlig ikke som byggesæt, men som et helt eget produkt, og mærket er synonymt med de små klodser, som man kan sætte sammen.

Her på Lekmer finder du alle de populære LEGO-produkter – alt fra de klassiske klodser til de ”nøgleklare” Lego-æsker.

Vil du gerne se hele vort udvalg, så gå videre til produktsiden for LEGO.

588 produkter
588 produkter