Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Børnefest og party - Arrangér den bedste fest for dit barn

Hvilket tema skal I have til børnefesten? Vil I have karneval med halloween-udklædning, borddækning med Disney-figurer på tallerkener og glas - eller måske superhelt-tema med Spiderman-masker eller andre helte fra filmens verden?

Hvilket tema du end er ude efter, så kan du bestille tilbehøret hos os. Du slipper for at gå ud og jagte ting og sager, og kan let og behageligt skabe en fest, som børnene vil synes om.

Den traditionelle børnefest

Nogle gange går man måske over åen for at hente vand, når man planlægger en fest. En klassiker med kage, balloner og saftkrus med sugerør har altid fungeret og vil sikkert fortsat gøre det. Stil en fiskedam op i et hjørne, planlæg lege og fyld huset med balloner og guirlander.

Og kan du, som forældre klare larmen, så giv børnene sjove hatte og truthorn. De vil i hvert tilfælde synes om det.

"Party" for de ældre børn

Når børnene kommer op i en vis alder, bliver det lidt sværere. Da er det lettere at gøre tingene forkert, når man planlægger et party – eller hvad det nu kaldes for tiden.

Vi anbefaler dig at du tager din (f.eks.) 11-årige, sætter jer ved computeren og lader ham eller hende fortælle, hvordan festen skal være. Måske passer det bedst med disco, måske ikke. Måske er det udklædning, der er det bedste valg, måske ikke.

Her skal barnet være med til at bestemme.

Hvorom alting er, så finder du hos os på Lekmer det tilbehør, der skal til, uanset hvilken type fest det skal være. Se dig omkring blandt vore produkter og bestil det, der egner sig bedst til netop jeres fest.

22 produkter
22 produkter