Lekmer logo

Løbehjul til børn - perfekt til udendørs leg!

Løbehjul

Blandt Lekmers sortiment finder du let det rigtige løbehjul, der passer til netop dit barns behov. Alt efter om løbekøretøjet skal anvendes af en nybegynder eller en lidt mere trænet, kan du finde det her på siden. Løbehjulet er det perfekte friluftslegetøj til træning af balanceevnen, og så er det en sjov og tempofyldt aktivitet for de yngre børn. Når du vælger løbehjul til et barn, er der en del at tænke på. Er barnet nybegynder, er det nok mest hensigtsmæssigt at starte med et trehjulet løbehjul, mens den mere øvede kan køre på et tohjulet.

På Lekmer.dk finder du løbehjul i forskellige farver med forskellige motiver fra populære film og serier som Disneys Flyvemaskiner, Biler og Frost samt Minnie Mouse og Sofia den Første. Nogle gange kan det være en fordel, at der er plads til opbevaring af lidt legetøj på løbehjulet. Eller måske en vandflaske eller mobiltelefon. Måske i form af en rygsæk eller en kurv, der kan hænge foran på løbehjulet. De fleste løbehjul i vores sortiment kan klappes sammen, hvilket også betyder, at de er lette at opbevare og desuden kan justeres i højden.

STIGA

Hos os på Lekmer.dk finder du masser af sjove og smarte løbehjul fra leverandøren Stiga, der er førende indenfor produkter til friluftssport og andre udendørs aktiviteter. Fra Stiga kan du blandt andet købe modellerne Mini Kick, TrickScooter og Creator 200.

24 produkter
24 produkter