Lekmer logo

Balancecykler

En balancecykel ligner stort set en helt almindelig cykel, den mangler bare pedalerne. At lære at cykle er en stor triumf, og den bedste måde at lære det på, er at begynde med en solid balancecykel, som minimerer risikoen for fald på de første slingrende ture. Hos Lekmer.dk finder du et stort sortiment af balancecykler - og snart vil de små kunne cykle helt på egen hånd.

Hvis man cykler på en lidt for avanceret cykel, kan man let blive bange, når man falder for første gang. Hvis man derimod starter træningen med en balancecykel, skabes forudsætninger for en sjov indlæringsoplevelse. Hos os finder I et stort udvalg af balancecykler i flere forskellige modeller og størrelser, så I med garanti kan finde den cykel, der passer til jeres barn. En balancecykel er et fantastisk værktøj til - på en sjov og sikker måde - at lære kunsten at cykle. Hvis du for eksempel leder efter en 10 tommers balancecykel, så hjælper vi dig mere end gerne.

En balancecykel til børn er det perfekte legetøj! Et redskab, hvormed man kan opbygge balanceevnen samt modet til på et tidspunkt at cykle på en rigtig cykel. Og så er den bare så sjov, at køre rundt med. Vi har modeller med justerbare sadler, som passer alle. Mange modeller har også en låsemekanisme, så de ikke kan overstyres, og dermed minimeres risikoen for unødige faldulykker. Hvis I leder efter en Stiga balancecykel, så har vi flere forskellige modeller at vælge mellem. Cyklerne er ikke kun udstyrede med justerbar sadel, de har også lydløse hjul. Men et stort udvalg af balancecykler, har vi med garanti noget, der passer til netop jeres barn.

Lekmer.dk tilbyder tryg handel og et stort sortiment af balancecykler. Så hvis I er på jagt efter en billig balancecykel, så slå jer ned foran computeren og surf ind til os. Vi har det, I har brug for.

15 produkter
15 produkter