Lekmer logo

Cykler til børn - Trehjulede, balancecykler og løbehjul

At lære at cykle er en milepæl i alles liv. Vi husker, når mor eller far til sidst slap taget i bagagebæreren, og vi på egen hånd susede ud i verden. Spørgsmålet er, om der findes nogen større følelse af frihed i et barns opvækst. At lære et barn at cykle, kan være en mindst lige så stor oplevelse for forældrene.

Her præsenterer vi cykler til børn i alle aldre – fra trehjulede med håndtag, som en voksen kan holde i, til cykler med støttehjul og cykler, som børn kan køre på egen hånd. Desuden har vi balancecykler – altså, cykler uden pedaler – der er perfekte til børn, der ikke kan trampe, men som alligevel skal have en ”rigtig” cykeloplevelse.

Vi kan også præsentere en række løbehjul, både med tre hjul – til de mindre børn – og trickcykler eller kickboards til de ældre, mere eventyrlystne børn.

Men at lære at cykle, kan også indebære en del fald. Ingen er specielt stabil i starten, og når man sidenhen bliver lidt trænet, så er det vigtigt fortsat at have sikkerheden i tankerne. Derfor har vi et stort udvalg af beskyttelse og hjelme – en nødvendighed til den nye cyklist.

Cykeludvalg på Lekmer

Alt efter alder og tidligere cykelerfaringer, har du disse cykeltyper, at vælge mellem:

Almindelige cykler: Her kan du vælge cykler med eller uden støttehjul.

Løbehjul: Sammenlign traditionelle løbehjul, ”trickcykler” eller ”kickboards”

Balancecykler: En pedalløs cykel, der egner sig perfekt til cykeltræning

Trehjulede: Barnets første cykel. Al cykling begynder på tre hjul!

Rulleskøjter og skateboards: Kan næste skridt – efter cykling – være rulleskøjter eller skateboard?

Hjelme og Beskyttelsesudstyr

Iblandt kan leg være forbundet med fare: cykelturen for den utrænede cyklist, legen på trampolinen i haven eller turen på skøjter på ishockeybanen. At have det rigtige beskyttelsesudstyr er vigtigt, ikke mindst fordi du som forældre slipper for at være så urolig og kan lade børnene lege frit.

Her på Lekmer finder du beskyttelsesudstyr og hjelme til alle situationer. Se vort udvalg igennem og bestil det, der er brug for, så børnene kan føle sig sikre og du kan slappe af.

Hjelme til leg og idræt

En pålidelig, godkendt hjelm er vigtig at have, hvis ulykken skulle være ude. Hos os finder du hjelme designede til forskellige situationer – cykelhjelme, skateboardhjelme, skaterhjelme, skihjelme, snowboardhjelme, hockeyhjelme og legehjelme.

De er designede således, at de skal være behagelige at have på og ikke forstyrrer legen. Og så skal de se godt ud, så de lidt ældre, kræsne børn vil have dem på.

Anden beskyttelse til udendørs leg

Visse aktiviteter næsten garanterer fald. Tag f.eks. skateboarding. Her falder til og med den mest erfarne gang på gang. Derfor er det ikke nok med en god hjelm. Knæbeskyttere, albuebeskyttere og handsker er nødvendige supplementer.

Desuden har vi beskyttelse til de trampoliner, der står i mange haver i dag. Et net om trampolinen, væltebeslag samt kant- og hjørne-beskyttelse gør legen på trampolinen meget mere sikker.

216 produkter
216 produkter