Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Batterier til legetøj

Der er sket meget siden Alexander Volta i år 1800 opfandt sin Voltasøjle. I dag tager vi nærmest småbatterierne, så som AA og AAA, som en selvfølge. Der findes mange slags batterier og der er næsten altid batterier i vor nærhed. På armen, i lommen, i legetøjet, tæt ved øret – listen kan gøres meget lang.

Der er også batterier i det meste elektroniske legetøj og andre ting, som ikke behøver sættes i stikontakten. Batterier, der ofte er indbyggede i produktet, når vi køber det. Man nogle gange får vi brug for at købe batterier. Hos os på Lekmer.dk finder du et varieret udvalg af alle de batterier, som du kan tænkes at får brug for til legetøjet. Vi har AA-batterier, AAA-batterier, 9V-batterier, C-batterier og selv D-batterier. Batterier, som en del legetøj har brug for, for at fungere optimalt. Selv om teknikken, der ligger bag batterierne i for eksempel legetøj og mobiltelefoner, er af yderst praktisk karakter, så indeholder de også stoffer, som kan skade både dyr og mennesker, hvis de havner i naturen. Det er derfor meget, meget vigtigt, at du sørger for, at batterierne går til genbrug.

Genbrug af batterier

I Danmark er vi gode til at genbruge vore batterier, og vi vil gerne opmuntre til at det forsætter, så dele af batterierne kan genbruges og blive til noget helt nyt. Det er vel fantastisk? Små, løse batterier, som for eksempel AA-, 9V-, D- og AAA-batterier, kan afleveres i de batteribeholdere, som meget ofte er til rådighed på genbrugsstationerne. Nogle forretninger og indkøbscentre har også beholdere, hvori du kan lægge dine brugte batterier. En del boligforeninger har også opstillet / ophængt beholdere i forbindelse med skralderummet / affaldspladsen. Deponering af batterier er ikke længere tilladt i Danmark.

5 produkter
5 produkter