Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Babylegetøj - Legetøj til børnenes første leveår

Hvad er det første legetøj, man køber til en baby? Hvad synes små børn er sjovt, og hvad er det, der kan stimulere deres lyst til at gøre nye opdagelser?

Her præsenterer vi produkter til små børn – helt fra de er et par måneder og til de med usikre skridt lærer at gå og begynder at opdage verden. Dette er en spændende tid for forældrene, og man kan iagttage børnenes udvikling næsten dag for dag.

Her findes pædagogisk legetøj, der hjælper dem et skridt på vejen. Lad os her gennemgå nogle af de mest populære kategorier.

Babygyms og legetæpper

Til de allermindste børn er babygyms og legetæpper de perfekte gaver. Måske har de endnu ikke lært at vende sig, og deres verden består af det, der foregår lige omkring dem. Denne verden kan gøres meget spændende.

Vi har legetæpper og gyms, der er skønne at ligge på og er forsynede med sjove figurer til at lege med. Som forældre kan dette være en redning. Du kan – helt velfortjent – blive aflastet med hjælp fra Mumitrolden og andre figurer, der kan underholde barnet for en stund.

Rangler og bidelegetøj

En anden type legetøj, der falder i god jord hos de allermindste er rangler og bidelegetøj. Børnenes første bekendtskab med omverdenen sker oftest via munden og ørerne, så her egner det sig perfekt.

Når babyer begynder at få tænder, kan de få kløe, og så vil de bide i noget. Noget bidelegetøj kan man endda lægge i køleskabet først, hvilket gør legetøjet endnu mere behageligt for det lille barn.

At lære at gå

Når børn nærmer sig et-årsalderen, plejer de at ville gå. I stedet for at skulle slippe bordkanten og overlades til sin egen skæbne, kan en gå-stol eller lignende være rigtig sjov og praktisk. Den giver barnet mulighed for at gå, inden det selv kan!

Vi har masser af gå-stole i forskellige former og farver. Mange har også lyd-og lyseffekter, som de fleste børn synes er sjove. Herudover har vi dukkevogne og meget andet, der plejer at fungere, når man skal lære at gå. At kunne gå rundt i lejligheden eller huset med en vogn fra Micki eller Brio, kan faktisk fungere lige så godt, som med et mere avanceret produkt.

Øvrigt legetøj til barn og baby

Nu har vi blot nævnt lidt af det legetøj, du kan finde til babyer. Vi har også kravlegårde og aktivitetstæpper i vores web-butik, hvor du også kan finde badelegetøj, der egner sig til stranden, badekarret, poolen eller sandkassen; bløde og hårde byggeklodser, klassisk trælegetøj, spilledåser, musikuroer og alt det øvrige pædagogiske legetøj, der egner sig til de mindste børn.

332 produkter
332 produkter