Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Legetøj

Til alle situationer og aktiviteter har børn brug for tøj. Tøj, som passer netop dit barn og anledningen. I vores sortiment findes tøj til alle årstider og i alle stilarter på et og samme sted. Giv dit barn tøj til sportsaktiviteter, stranden, skibakken, fester og skolebrug. Hos os på Lekmer.dk finder du børnetøj til alle aldre – fra velkendte og populære varemærker. Altid til fornuftige priser, naturligvis!

Legetøj på nettet - Køb godt og billigt legetøj online

Lekmer har Danmarks måske største udvalg af online legetøj. Foretag en enkel og fleksibel bestilling på nettet, og produkterne fremsendes til dig. Du slipper for trængsel i legetøjsforretningen, der – særligt omkring jul – kan være en kamp og noget mange udsætter til sidste øjeblik. Du slipper også for at bære legetøjet hjem.

Du kan tage del af vore tilbud og finde billigt legetøj af høj kvalitet. Vi har produkter fra de største producenter – BRIO, LEGO, Micki m.fl. – og takket være en enkel logistik og det, at vi slipper for en fysisk butik, så kan vi holde priserne nede.

Leder du efter gaver til dine børn, børnebørn eller et familiemedlem, så finder du dem her. Vi tilbyder legetøj til alle aldre – fra bidelegetøj og krammedyr til de allermindste til spil og legetøj til udendørs brug til de større børn.

Gennemgå vore legetøjskategorier og naviger dig frem til det, du leder efter. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal købe, så kommer her nogle tips, der plejer at være populære.

Legetøj på Internet – Nogle populære kategorier

LEGO: Det er legetøjet, der aldrig går af mode. LEGO stimulerer kreativiteten og opfindsomheden og er let at bygge med i det uendelige. I øvrigt er det også noget af det legetøj, som forældre plejer at værdsætte at lege med. LEGO egner sig egentlig til alle aldre. Start med DUPLO og gå videre til mere komplicerede byggerier. Mere om LEGO

Legetøjsbiler og køretøjer: Legetøjsbiler og andre køretøjer er også en type legetøj, der egner sig til alle aldre. Børn begynder med de enkle plastbiler, de kan køre med på gulvet. De overgår sidenhen til biler, der får fart på, når man trækker dem bagud, og det ender med de radiostyrede biler til de ældre børn. Her finder du alle slags køretøjer, fartøjer og tilbehør, så som garager og legetæpper. Mere om legetøjsbiler og køretøjer

Dukker: At åbne en pakke med sin helt egen dukke, plejer at være et vigtigt øjeblik i børns opvækst. Endelig får de noget at tage sig af og pusle om. Vi har dukker af alle typer, fra enkle, traditionelle dukker til dem, der blinker, græder og endda kan gå. Desuden findes mere seje dukker og samleobjekter til de større børn. Mere om dukker

Spil: At samles om et spil er noget, der kan inspirere hele familien. Og så er spil meget lærerige og udviklende for børn. Man kan lære at genkende form og farve, blive bekendt med læsning og regning og konkurrere i et afslappet miljø. Vort udvalg af spil er stort, og her finder du spil til de små rollinger samt ungdoms- og voksenspil. Mere om spil

Betil øvrigt legetøj online

Nu har vi naturligvis blot strejfet overfladen af vort udvalg, og vi anbefaler dig, at du ser dig omkring for at finde den rigtige gave.

Udover de nævnte kategorier, har vi et stort udvalg af bøger og film, byggelegetøj og klodser, dukkehuse, puslespil og trylle-legetøj. Vi har inspirerende musikinstrumenter, realistisk legetøj, så som minikøkkener og snedkerkasser samt alt inden for maleri og andre aktiviteter.

Men som sagt, se dig omkring i online-butikken og foretag en bestilling til en god pris. Og undgå trængsel i legetøjsforretningerne!

Populære mærker Vis alle mærker