Kavat

Hos os på Lekmer.dk finder du børnesko fra virksomheden Kavat. Kavat kombinerer svensk design med klassiske børnesko. Alle sko produceres med passion og kærlighed, hvilket mærkes på deres design og kvalitet. På Lekmer.dk finder du Kavats gummistøvler, støvler, støvletter, sandaler, kanvassko og lær-at-gå sko til babyer, børn og juniorer. Alt fodtøj fremstilles med fokus på funktion og kvalitet. Skoene fremstilles i forskellige farver, mønstre og modeller. Alt fra stilrene, klassiske modeller til smarte og farvestrålende modeller i kombination med en klassisk og moderne stil. Skoene fremstilles også af mange forskellige materialer. Det mest almindelige materiale er skind, oftest i kombination med gummisåler. Andre modeller fremstilles for eksempel af materialer som kanvas og nylon. Alle materialer er produceret med mindst mulig påvirkning af miljøet, hvilket hele tiden bliver vigtigere for vor planet.

Kavat arbejder meget med spørgsmålet om bæredygtighed og har arbejdet sig frem til miljø-klassificeringen Eco Label for mere end 50 skomodeller. Eco Label er EU's officielle miljømærke, der indebærer, at man minimerer påvirkningen af miljøet i hele produktets livscyklus.
Kavat er et svensk, familieejet foretagende, der i dag drives af tredje generation. Virksomheden blev opkaldt efter familiens hund, Kavat. Kavat betyder selvsikker og modig. I mange generationer har børn båret Kavats sko, og deres mål er, at fremstille moderne sko på traditionel vis i mange generationer fremover!
(19 af 19 produkter)
(19 / 19)