Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Leg udendørs – Find børnetøj, børnesko og legetøj, der egner sig til leg i det fri!

Mange forældre ser gerne, at deres børn leger udenfor noget oftere – i haven, i baggården eller i parken. Når indendørs aktiviteterne tager overhånd, ønsker mange forældre, at aktivere deres børn, men ved måske ikke rigtigt hvordan. Det er ikke altid nok med opfordringer, så som ”gå ud og leg” eller ”da jeg var barn legede alle ungerne udenfor efter skoletid”.

Disse argumenter har med stor sandsynlighed ikke den store effekt på dagens børn. Det man som forældre kan gøre er, at opmuntre og tilbyde aktiviteter samt legetøj, der får børnene til at ville lege udenfor. Legetøj, som er underholdende og opmuntrer til aktivitet, bevægelse ude i den så eftertragtede friske luft.

På denne side har vi derfor samlet alt det, der hører udendørs leg til. Alt fra UV-beklædning og forårsjakker til sandkasser og gynger.

Udendørs leg og vandleg

Der er meget legetøj, der er så simpelt, at det aldrig går af mode. Bolde, gynger, sandkasser, sjippetov, legehuse, telte, klatrereb og trampoliner er eksempler på den type legetøj. Den slags legetøj egner sig perfekt til udendørs leg og vandleg, og opmuntrer samtidigt børnene til at være aktive. Til børn, der gerne til lege og pusle i haven, har vi et bredt udvalg af sandkasser, trillebøre, legeborde og plantetilbehør. Til de mindre børn finder du en samling af sjovt vandlegetøj, som de små vil finde underholdende at lege med. At lege udendørs har altid været en god lejlighed til at omgås – f.eks. i en park eller have – med familie og venner. Til sådanne lejligheder har vi blandt andet fodbolde, hoppebolde, boule og bowlingsæt.

Regntøj og forårsjakker

Leg i det fri kræver ikke blot sjovt friluftslegetøj, men også passende overtøj, som børnene kan føle sig bekvemme i, mens de leger. Forår og efterår er det vigtigt, at have godt regntøj, gummistøvler, forårs- og efterårsjakke samt huer og vanter, der beskytter mod vejr og vind. På Lekmer finder du masser af forskelligt overtøj og sko til børn. Produkter i forskellige prisklasser fra varemærker som Didriksons, Geggamoja, Joha, Lindberg og Ticket Outdoor.

Sommeren er reddet!

Solen har inviteret op til dans, og så er der intet bedre end sjove udendørs aktiviteter! Du finder alt til udelegen og til rigtig feriepriser!

390 produkter
390 produkter