Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Alt til dåben eller navngivningsceremonien

Her har vi samlet alt det, du kan få brug for forud for dåben – alt fra søde dåbskjoler og habitter til fotorammer eller lær-at-gå vogne, som er velegnede som gaver. Vælg og vrag blandt masser af prisvenlige favoritter!

Dåb og navngivning – gaver og tøj til festen

En dåbs- eller navngivningsceremoni hører til for mange, når et barn et kommet til verden. Men hvad giver man egentlig et lille barn i dåbsgave, og hvor finder man en fin dåbskjole? Hos os på Lekmer vil vi gerne gøre det let for dig, og vi har derfor – på et og samme sted - samlet alt det, du behøver til dåbs- eller navngivningsceremonien.

Her finder du alt fra glimtende smykkeskrin og sødt børneservice til smukke dåbskjoler, flotte dragter og børnehabitter.

Dåbsgaver

Når man skal købe en gave til den, der skal døbes, kan det være ekstra festlig at give noget, som barnet kan have glæde af i lang tid og se tilbage på som et minde. Her tilbyder vi et bredt udvalg af smykkeskrin, æsker, sparebøsser, bestik og krus fra mærker som for eksempel Dacapo.

At dokumentere barnets udvikling og opvækst er noget, der altid værdsættes – af såvel forældrene som barnet selv, hen ad vejen. Et fint fotoalbum eller en flot fotoramme er derfor den perfekte dåbs- eller navngivningsgave.

En anden gaveidé kunne være et fint service eller porcelænssæt. Her er der flere varianter med forskellige motiver i fine gaveæsker.

Dåbskjoler og festtøj

Når det drejer sig om dåbstøj, vil man måske ikke være så udsvævende. Går man den traditionelle vej, er det en dåbskjole, der gælder. Både til drenge og piger. Her har vi fine dåbskjoler fra blandt andre Jocko og Cadeau, der definitivt vil gøre den lille til festens midtpunkt.

Vi har naturligvis også super flot festtøj til børn. Tøj, der vil gøre sig perfekt til dåben eller navngivnings-ceremonien – babydragter og bodies til de allermindste samt fine kjoler, skjorter og habitter til de lidt større børn.

152 produkter
152 produkter