Behøver du hjælp? Kontakt os
Lekmer logo

Cykler, løbehjul og tilbehør til børn – alt til leg i det fri!

Når det bliver forår er det tid til at støve cyklen af og begive sig ud i naturen. At få sin første cykel er en helt særlig oplevelse, og at gå fra en trehjulet til en balancecykel og sidenhen at lære, at cykle på en rigtig cykel, er en både sjov og lærerig proces for mange børn, ja, selv for forældrene. At cykle til skolen eller på udflugt med hele familien er for mange en værdsat friluftsaktivitet. Vi på Lekmer har derfor samlet alt, der har med cykling at gøre på et og samme sted. Find alt fra løbehjul samt balance- og gå-køretøjer til cykelstole og andet cykeltilbehør fra varmemærker som Stiga, Hamax, OK Baby og Kettler.

Cykler og balancekøretøjer

Blandt Lekmers udvalg kan du finde den rigtige cykel eller det rigtige løbehjul eller balance-, gå-køretøj til netop dit barns behov.

Ved køb af en cykel, et løbehjul eller et balancekøretøj er der meget, man skal tænke på. Hvilke hjul skal det være, bremser, størrelse, farve og stil - med motiv? Visse trehjulede er udstyret med skubbestang, som senere kan fjernes, hvor løbehjul og balancecykler er velegnede til børn, der skal forberede sig på at lære at cykle. Børnene kan lege med disse køretøjer, mens de træner balanceevnen på en forholdsvis enkel måde. Til de lidt større børn kan et skateboard eller et par inlines være en sjov måde at optræne sine færdigheder til det næste trin.

Cykeltilbehør

At kunne cykle sikkert er en grundlæggende forudsætning for de fleste – hvad enten barnet cykler selv eller du cykler sammen med dit barn. At cykle med sit barn kan både være smidigt og sjovt, men det gælder om at finde den rigtige cykelstol, der passer til dig, dit barn og din cykel. På Lekmer har vi mange forskellige slags cykelstole fra blandt andre Hamax og OK Baby. At cykle, køre inliners, skateboard eller på løbehjul kræver en god og sikker hjelm samt sikkerhedstilbehør som albue-, knæ- og håndledsbeskyttere. Du finder alt sammen hos Lekmer. 

Spark, løb og cykel

På siden her har vi samlet hundredvis af produkter i form af cykler, løbehjul og balancekøretøjer til børn i alle aldre. Her finder du også el-drevne køretøjer, cykelstole, tilbehør og meget andet. Find dine favoritter til overkommelige priser!

185 produkter
185 produkter