Jabadabado

Det svenske familieforetagende JaBaDaBaDo grundlagdes i 1993, hvor produktionen af trælegetøj til børn startede. Efter mange års udvikling i branchen, importeres ikke blot legetøj af eget design, men også fine møbler til børneværelser.

JaBaDaBaDos lænestol af kunstlæder, som fås i flere farver, er en flot detalje til mange børns værelser. Den er i dag i et klassisk design med dejlige armlæn og et godt ryglæn. I vort sortiment finder du også muntert og fint udformet bagværk af træ og rigtigt sjovt bageudstyr, som gør legen så godt som virkelig. Du kan også finde de klassiske rislamper i en ny udgave med farverige motiver, der er typiske for JaBaDaBaDo.

Det, der udmærker JaBaDaBaDos produkter, er de farverige og glade designs, som fås i mange varianter, der tilfører barnets værelse eller børnefødselsdagen noget ekstra. Lænestole, bage-sæt, bøjler og taburetter udgør blot en lille del af alt det, du finder hos os på Lekmer - din legetøjsbutik på nettet. Her finder du et bredt udvalg, både når det drejer sig om ting til indretning af børneværelset og sjovt legetøj, JaBaDaBaDos populære kasser, papæsker, sjippetov, musikinstrumenter, praktiske kufferter til børn samt gyngedyr af træ. Vi får hver sæson nyheder, som hurtigt bliver et must, når børneværelset skal indrettes. Lad dig inspirere af barnligt sjove indretningsdetaljer og masser af andre ting fra JaBaDaBaDos brede sortiment!
(1 af 1 produkter)
(1 / 1)